02 d’abril 2009

COM A DINAMARCA.: QUELCOM FA OLOR


Setmana intensa: Compareixença del conseller Saura. Destitució de Sr Olmos. Ple mogudet i acabarem amb la presència d’Artur Mas a Terres de l’Ebre. El viatge el comentarem la setmana vinent, ara lo ja passat.

Tot just havia, havíem deixat enrere el tema del SEM i la destitució- dimissió del seu president!!! i de tot el consell d’administració!!! per l’escàndol de la seva gestió. Assisteixo a la compareixença del conseller Saura i em queda clar que no esta capacitat per portar Interior. No mira a la cara. Quina cosa oi? Doncs sí , crec que li manca fortalesa mental , sinceritat i valor per portar Interior. I els seus socis ho saben. Es refugia amb l’atac a CIU i pretén que dubtar o dir que ICV no pot portar Interior és antidemocràtic. La desqualificació ideològica per cosa concreta , segons ell és antidemocràtica. No respon a ni una sola pregunta. He de reconèixer-ho, les més dures d’ERC. No respon. Uns dies després a una Web humorística diuen una cosa molt seriosa. Gandhi no podria presidir l’OTAN: Per això admirem a Gandhi. O.... un ecologista radical; no podria presidir una companyia petrolífera. En fi. No era això, la crítica era per tal com ho ha fet , el fet era que Saura és la prova de la incompetència d’ICV . Demanava una alternativa i quasi li diuen els seus : Miri...alternativa? “La Tura”. Mai hagués dit que ella nomes supervisa les ordres després d’executades. Un conseller d’Interior que no va intuir la importància del desallotjament i nomes s’assabenta de les ordres a posteriori.?? Pot continuar éssent conseller?? Montilla que el va nomenar, ara no el pot destituir. La brillant idea de fer conseller d’Interior Saura destapa les mancances de Montilla . Un govern en descomposició.

Al Ple; Moció en torn a Salut , presento esmena .El tema anava dels incompliments del Pla de Salut i de les promeses fetes amb el fulletó “Mil dies invertint en salut”, del 2005, abans de les eleccions. La majoria de Caps u Hospitals que s’anunciaven "en execució" , avui encara no tenen ni projecte .El Pla de Salut presentat par la Consellera Geli i l’ex president Pasqual Margall ni s’ha complit ni és complirà. Els grups del Govern proposen com a resolució lo següent: “Instar al Govern a seguir elaborant un informe”. Els hi diem des de l’oposició . Un informe? Què no en han fet prou d'informes? Mes informés i promeses? Però que no poden explicar-ho avui que han de fer un informe?. Les respostes dels bancs del Govern no tenen ànima , són depressives ; tenen gust a conformisme i derrota. I sinó són agres , molt agres fins i tot Castells per els papers , crida i sua quan li peregunta l'amic Turull

I no diguem el meu amic Nadal , qui..... intenta treure pit i donar moral a la seva tropa , acaba insulta’n a Rull , a qui minuts abans i en “semi- privat” li havia reconegut davant meu que tenia raó. Un govern en descomposició.

Em recorda la Tortosa de Sabate. Una primera legislatura va resistir, però el “vendre fum” , les males formes , la paràlisis social configuraven un govern derrotat i en descomposició. Estic convençut que a Catalunya pot passar dins de poc temps com a Tortosa va passar, que la gent digui prou i s’apunti a una nova etapa d’il·lusió. Esta passant.

Ho varem dir després de les municipals : Aquí va néixer el tripartit , aquí va començar a morir. Esperem que dintre de poc puguem dir: Descansi en pau. De moment comença a fer pudor. Com a Dinamarca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment hi ha desgovern, hi ha col.lapse de desgovern en totes les conselleries, en tots els àmbits, i la gent ja n'estem fins a dalt. L'altre dia en Mas, a TV3, va dir que CiU no actuaria presentant mocions de censura, però... si, com sempre es diu des de CiU, "el primer és Catalunya"; pel nostre bé, no seria convenient posar mà a les mocions de censura i acabar amb tota aquesta pantomima?

Anònim ha dit...

el tripartit és un desastre, però encara ho és més el president que tenim.Montilla és gris, avorrit, adormit i ineficaç.

alferza31 ha dit...

¿¿¿ Que sería de tantos "iluminados" si no existiera un bloc como el que nos ocupa ???.

¿¿¿ Donde podrían "abocar" sus insultos y descalificaciones ???.

Efectivamente, como si te acercaras a un vertedero, al entrar en este bloc y leer alguno ( no todos ) de los comentarios ???, algo huele mal.

Anònim ha dit...

Alferza31 , alferza32. Ai, ai!! Alferzita que seria d'aquest bolc sense tu? Que seria del mon sense tu? Qui ens salvaria?Qui, eh? Qui?. Viva la vanguardia obrera!!!Viva el socialismo internacional!!! Sin obreros, sin clase proletaria pero que coño.. Que viva!! Que viva Zapata!!! Que viva Motilla joder que no vos enterais iluminaos!!!Viva Alferza31 32, 33, 34 i 35...la conga , la conga, la conga... del canuto ai viene caminando.

alferza31 ha dit...

Fins avui no he acabat de riure ...
Ja, ja, ja, ja .....

I encara en tinc ganes ...

Jajajajajajajajajajajaja....

Au, anònims, a continuar xalant i ballant (també amb la més fea) ...

Jajajajajajajaja .....