17 d’agost 2010

Salut gasta més de 43.000 euros en canviar un logo


(notícia publicada a e-noticies. Podeu veure l'article original a: http://economia.e-noticies.cat/salut-gasta-mes-de-43000-euros-per-canviar-un-logo-43691.html)

Salut gasta més de 43.000 euros en canviar un logo

La nova imatge de marca del Parc de Salut de Mar de Barcelona


Una mica més de 43.000 euros, més l'IVA, és el cost total del canvi d'imatge corporativa del Parc de Salut Mar, després del concurs d'idees convocat pel Departament de Salut, segons les dades publicades pel Butlletí Oficial del Parlament. Aquesta qüestió va ser plantejada mitjançant una pregunta dirigida al Govern pel diputat de CiU Francesc Sancho.

En la resposta de la consellera de Salut, Marina Geli, s'afirma que "per triar el nom i el logotip del Parc de Salut Mar es va fer un encàrrec a Esade sobre les directrius d'elecció de la nova marca". S'afegeix que el consell rector va triar entre les quatre ofertes presentades i que el desenvolupament de la imatge corporativa va córrer a càrrec de DVA Associats.

També s'especifica que els criteris aplicats es van basar en qüestions com "definir" i "desenvolupar una nova marca", la "detecció de valors comuns", o la "generació d'idees per la marca". Finalment, la nova imatge de marca porta el nom de Parc de Salut Mar de Barcelona, i el cost total del canvi és de 43.160 euros més l'IVA.

16/08/2010