02 de març 2009

EL NACIONALISME(espanyol)CONTRA L'ESPANYA DELS POBLES.


Per primera vegada en segles, (en període democràtic) el nacionalisme espanyol pot governar totes les nacionalitats històriques. Un èxit de l’estratègia socialista en sintonia amb el PP i la llei de partits. A una de les tertúlies d’ahir s’expressava la satisfacció de fer fora del govern basc al PNB. Als “nacionalistes”. Fals!!!! Al Govern basc hi hauran nacionalistes. Espanyolistes o bascos, però nacionalistes . Una coalició d’espanyolistes de sempre o els guanyadors de les eleccions defensors de la personalitat del poble basc. El “Antes roja que rota” cobra actualitat , si mai l’havia perdut.
La satisfacció del tertulià socialista no es veia enterbolida per la presencia d’independentistes al govern tripartit. En posició SUBORDINADA i al servei de la seva estratègia. Ho tenen clar. Volen els nacionalistes dels pobles o fora del Govern o subordinats als nacionalistes de l’Imperi(o si voleu subordinats als nacionalistes de la gran Espanya o de l ’Estat).
Es legítim? El pacte de PP- PSOE – Rosa Diez? És legal? 100 mil vots nuls ens contemplen. Serà legítim, serà legal però seria una vergonya democràtica.
Tot és culpa del PSOE o del PP?? No!!! Certament hem fet errors. El mon catalanista ha fet, hem fet (Tots) errors. Però continuar subordinats, sense poder-lo condicionar, a l’estratègia de l’espanyolisme és un suïcidi, o si es prefereix una mort assistida.