08 de juliol 2007

SENTÈNCIA: FORMES O FORMES



CIU, a través dels nostres serveis jurídics, vàrem presentar reclamació electoral, vàrem presentar reclamacions electorals,en torn a la computabilitat de les marques blanques per les Diputacions i consells, i una vers la inelegibilitat de la directora de l’Institut de Desenvolupament en unes eleccions locals. Després del recorregut jurídic corresponent, es dictamina que els Directors dels ens com l’Institut, són elegibles en unes eleccions locals. Ho acatarem, podriem recórrer, no ho farem. Acatarem i ho diem públicament, en aquesta qüestió no ens han donant la raó. Esperem que en les altres, sí.

Ara bé, se'ns va acusar de joc brut, quan qui va fer pública la petició dels comptes de l’IDECE en el mateix moment del recurs electoral no va ser CIU. Creiem que una cosa i altra són diferents. Acte seguit es va voler acusar CIU de crispar l’ambient al Perelló, de convocar manifestacions, d'atacar personalment. S’ha demostrat tot lo contrari.... Hi ha qui busca enemic sense trobar-lo. Fan el ploricó i es lamenten de no se sap quins atacs, quan els atacants són precisament aquells que es queixen. La desqualificació al candidat de CIU per raons de la seva professió contrasta amb la coincident-professió d’altres candidats avui alcaldes... seus... d'ells, a poblacions veïnes... Les formes de CIU sempre intenten ser correctes, que no vol dir que renunciem ni a la crítica ni a demanar els comptes dels organismes públics. Ara, mai arribarem a la desqualificació com la que varem viure, fins i tot en comptes en els que no teniem ni responsabilitat ni competències, mai arribarem a justificar ni pintades, ni violència, quan hem vist un sacseig a un dirigent d’altre partit l’hem condemnat. Quan ha estat al revés se’ns ha dit provocadors. Les revistes i publicacions promogudes per partits dits democràtics, als nostres pobles, han arribat a nivells personals inclassificables. Ni a “Salsa Rosa ni al Tomate” s’han atrevit a tant. Les crítiques i afirmacions contra el Consell Comarcal i el diputat a Terra Alta són d’un barroer sense límits.
No ens trobaran. Busquen enemic i enfrontament sense trobar-lo Hi ha qui es creu tocat per la mà de Déu,que ens pot dir traïdors (recordeu) qui creu que la seva ideologia li dona una certa superioritat moral . Nosaltres no.

Formes són formes, ni renunciem ni renunciarem als comptes de l’IDECE ni a la crítica si correspon, ni callem ni callarem però fem públic que una sentencia diu que Genoveva Margalef era elegible i ho acatem. Sóm de Convergència i volem ser-ho