26 de juliol 2010

COMUNICAT DE F. SANCHO I X. PALLARES.



COMUNICAT DE FRANCESC SANCHO i XAVIER PALLARES: Alcaldes d’Arnes i l’Ampolla , ebrediputats.




El Diputat i Alcalde de l’Ampolla, Francesc Sancho i el diputat i alcalde d’Arnes, Xavier Pallarès , davant de la situació que ha provocat el Partit Popular al portar la Llei de regulació dels correbous al Consell de Garanties Estatutaries, demana a aquest partit que retirin la petició d’informe davant el Consell de Garanties, per a poder d’aquesta manera, continuar amb la tramitació de la llei que regula els correbous. Al mateix temps, Sancho i Pallares afirmen que si no poden votar a favor de la llei dels correbous, no tenen res a votar sobre aquest tema en el Ple que fan aquesta setmana.

Segons Sancho i Pallarès si no poden defensar els bous del seu poble i de les Terres de l’Ebre, no tenen res a defensar en aquest tema . Així mateix, afirma que no deixarà que cap grup de pressió els facin xantatges, i per suposat, no permetran que les Terres de l’Ebre siguin moneda de canvi de res.
Sancho i Pallarès , a més a més, es reafirmen en el seu compromís de continuar treballant en un futur per aconseguir la regulació , i que es doni cobertura jurídica a les festes dels bous tradicionals de les Terres de l’Ebre, incorporant a la mateixa regulació el manual de bones practiques amb les esmenes consensuades al Parlament.


L’Ampolla. Dilluns , 26 de juliol de 2010