12 de juliol 2010

MANIFEST DE L'AMPOLLA


Unes 250 persones, segons la policia municipal, s'han concentrat a la Pl. Gonzalez Isla de L'Ampolla convocades per les entitats i institucions del poble, per tal d'adherir-se als manifestants i a les reivindicacions del dissabte dia 10 a la ciutat de Barcelona.

En defensa de la dignitat catalana, en defensa del dret a decidir del poble català , en defensa dels drets de Catalunya com a nació. L'acte ha estat presidit per una pancarta amb el lema SOM UN POBLE . SOM UNA NACIÓ. Durant el mateix s'ha procedit a llegir el seguent manifest:


MANIFEST DE L'AMPOLLA


12 juliol de 2010


Entitats civils i poble en general de l'Ampolla ens manifestem avui , aqui, en defensa de l'Estatut d'Autonomia aprovat en referèndum pel poble català el 18 de juny del 2006.


Ens adherim així a la massiva manifestació de dissabte passat a Barcelona fent nostres també els signes d'identitat i reivindicatius que la van presidir.


D'una banda la senyera : Que la senyera que aquí oneja , pugui onejar en pau i concòrdia enmig de les banderes dels pobles d'Europa. I de l'altra, el crit reivindicatiu "Som una nació. Nosaltres decidim", amb el qual exigim que aquesta nació nostra sigui respectada en la seva voluntat i els seus drets.