24 d’agost 2007

UNA DE ROMANS


Abans d’anar-se’n de vacances el redactor d’un bloc, ens fa una immerescuda propaganda. Ens agrada que parlen de natros encara que sigui bé. No en pot parlar millor. Ens acusa de demagogs per utilitzar el nom d’ebrediputat. Sóm diputats i ebrencs a molta honra, no hem pretés ser els únics, ara... sóm els únics que firmem així. Com hi ha qui firma Rapitenc Fora. O s’apropia del nom de la Via Augusta. És això demagògia? No. És identitat. Qui vulgui que s’apunti. Gràcies per l’alabança. Al Bloc en qüestió li reconeixem la capacitat d’argumentació: La frase que li dedica a l’Artur Mas. Tota una declaració de principis.


En quant al comptador del dèficit fiscal que publiquem al nostre bloc, la via Augusta. bolgspot.com; diu : “ja és el colmo... hi ha que tindre barra per posar-lo”. El comentari agradarà als membres de la Fundació Catalunya Oberta, qui com tothom sap, excepte els que encara transiten exclusivament per la Via Augusta, promou la iniciativa. No em negareu que el comptador té el valor d’identificar aquells que encara no han entès que Catalunya pateix un dèficit fiscal i d’inversions que té conseqüències greus per als ciutadans. Curiós, un bloc que es defineix de pensament socialista, li sembla demagògica la denúncia del dèficit fiscal; quan tot el govern i PSC es deleixen per culpar a aquest dèficit del fracàs de rodalies i d’infraestructures.


Sinó és les de les inversions, la culpa és de gestió i tots sabem qui és el responsable de la gestió.

Quan al bloc la Via Augusta de declarada ideologia socialista: Gràcies per la modesta publicitat, no haviem d'haver fet cas. Però com no volem deutes, creiem que tornem atenció i publicitat amb escreix. Un deute és un deute, no volem dèficits de publicitat i menys “una de romans”.