14 de març 2007

FIBROMIÀLGIA, LA SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA. NECESSITEN EL VOSTRE RECOLZAMENT


Les persones amb fibromiàlgia o amb la síndrome de fatiga crònica , són un col·lectiu amb unes necessitats de Salut no cobertes , són malaties complexes, orgàniques i no pas psicològiques. El dolor és la seva experiència. Cal que els hi donem resposta. No val aparcar el problema, la complexitat del diagnòstic i tractament fa que siguin necessaris uns protocols mèdics molt acurats. Es precisen especialistes, millorar l'accessibilitat dels afectats, acabar amb llistes d'espera invisibles per l'opinió pública, però dramàtiques per als afectats.


Ara els afectats han iniciat un procés d'INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR, podeu informa-vos millor al següent enllaç (Plataforma d'Acció per la Defensa dels Drets dels Afectats pel SFC).

Ahir la consellera, anunciava el pagament de les intervencions de canvi de sexe, certament ens hem de fer socialment càrrec del patiment, del dolor. Un nou paradigma ens diu, que cap patiment és una anècdota, la qualitat del sistema passa per donar resposta al patiment, A TOT i A TOTS. Vull recordar que el dolor de la síndrome o de la fibromiàlgia afecta a 150 mil o 200 mil persones, no són una nombrosa anècdota, són una inqüestionable realitat. Tenen el nostre recolçament i esperem que el vostre, a la seva iniciativa que és la de tots perquè tots podem estar en el lloc del dolor.

Iniciatives parlamentàries de CiU

A continuació, Ebrediputats us mostrem un llistat de diverses iniciatives parlamentàries que CiU ha presentat aquests darrers dies, a través de propostes de resolució.

Per a una més fàcil localització, us resaltem els apartats que afecten a les nostres Terres, i les propostes fetes per Francesc Sancho i per Xavi Pallarès.

Com ja sabeu, si voleu més informació sobre qualsevol d'aquests temes, o d'altres, no dubteu en contactar amb nosaltres a través de l'apartat Fil Directe. Ebrediputats us contestarem el més aviat possible.