08 de febrer 2007

Mil dies, i tres mesos de tripartit : FUM, FUM , FUM .

Ara fa tres mesos, abans de les eleccions vèiem com el tripartit ens venia realitzacions, infraestructures, promeses a parells: Tot i tot fet, un opuscle publicat pel departament de Salut amb el títol de Mil dies invertint en salut, presumia d'obres socials: signava la consellera Geli i presentava com obres en execució un seguit de CAPS i hospitals, Com sabíem i sabem que ni són, ni seran, gent amb sensibilitat social, com sabem que són venedors de Fum, ho vàrem denunciar en roda de premsa, vàrem qualificar les afirmacions de la consellera de MENTIDA, i clar ells, sempre tant prudents és van ofendre, no entenien com el diputat Sancho podia dir aquestes coses. Avui hem preguntat al Parlament per les obres que llavors deien que estaven fent. Aquí tenim algun resposta al Parlament, la veritat oficial: ERA MENTIDA, MENTIDA PODRIDA, són mentiders compulsius. Per això publiquem el opuscle i les respostes, en molts casos a hores d’ara no saben que respondre i demanen 15 dies de prorroga. Ah!!! per cert ja anunciem que preguntarem oralment en comissió pel Nou Hospital a Tortosa, no sigui cosa que ara a les municipals el vulguin tornar a prometre. Sabem que els hi és igual, se'n foten de tot i tots fins i tot del Parlament. Però ebrediputats no pararà de preguntar i denunciar, no ens cansarem.










Junt a les preguntes val la pena recuperar algun article de la campanya, avui desprès de tantes renúncies d’ERC, torna a tenir molt de sentit Xavier Pallarès, sabia el que es deia, en la seva resposta a les desqualificacions del DR Monclús, resposta que torna a estar d’actualitat, donant que allò que deien que farien, resulta que ens contesten que no es fa i donat que el famós abocador de residus nuclears ja s’han oblidat de la seva campanya. Ebrediputats tenim memòria i hem presentat la següent pregunta al Parlament. (pensem publicar la resposta) .


Pregunta sobre heliport a l'Hospital de Móra d'Ebre

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la construcció d'un heliport de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre).


Resposta de la Consellera Marina Geli: El projecte d'un heliport a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre es troba en fase d'estudi de les diferents alternatives d'ubicació de l'heliport.

Pregunta sobre remodelació de l'Hospital de Móra d'Ebre

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la remodelació de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre).


Resposta de la Consellera Marina Geli: Aquest expedient es troba en fase de preparació, a l'espera d'acabar de definir el programa de l'actuació de remodelació.

Pregunta sobre la construcció d'un consultori a la Palma d'Ebre

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la construcció d'un consultori a la Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre).

Resposta de la Consellera Marina Geli: El projecte ha estat redactat per l'Ajuntament de la Palma d'Ebre i supervisat pel Servei Català de la Salut el passat mes de desembre de 2006. En
aquests moments es troba en curs la licitació de l'obra.

Aquesta actuació està previst que s'executi mitjançant conveni amb l'Ajuntament. Es preveu que la data de disponibilitat del nou centre, ja equipat, serà el desembre de 2007.

Cal recordar que en parlar de previsions la disponibilitat final de l'obra depèn sempre de múltiples factors sobre els quals el Departament de Salut no té competències

Pregunta sobre remodelació del CAP d'Horta de Sant Joan


Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la remodelació del centre d'atenció primària d'Horta de Sant Joan (Terra Alta).

Resposta de la Consellera Marina Geli: El projecte ha estat redactat per l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan i aprovat pel Servei Català de la Salut el mes de juliol de 2006.

Aquesta actuació es preveu executar mitjançant conveni amb l'Ajuntament, i està previst que estigui disponible el mes de desembre de 2007.

Cal recordar que en parlar de previsions la disponibilitat final de l'obra depèn sempre de múltiples factors sobre els quals el Departament de Salut no té competències.

Pregunta sobre la remodelació del CAP de Gandesa

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la remodelació del centre d'atenció primària de Gandesa (Terra Alta).


Resposta de la Consellera Marina Geli: Aquesta actuació es troba en curs de supervisió de projecte. El calendari previst és d'inici de les obres el mes d'abril de 2007, per finalitzar l'obra i el seu equipament el mes de juny de 2008 (data de disponibilitat).


Cal recordar que en parlar de previsions la disponibilitat final de l'obra depèn sempre de múltiples factors sobre els quals el Departament de Salut no té competències.

Pregunta sobre la construcció d'un consultori a Paüls

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la construcció d'un consultori a Paüls (Baix Ebre).

Resposta de la Consellera Marina Geli: El projecte de construcció d'un consultori local al municipi de Paüls es troba en preparació del concurs de licitació del projecte i l'obra, que es fara de manera conjunta. Es preveu que el finançament es faci a traves de l'Institut Català de Finaces-Equipament. La data estimada per a la disponibilitat del nou centre (obra i equipament) és el mes de juny de 2008.

Cal recordar que en parlar de previsions la disponibilitat final de l'obra depèn sempre de múltiples factors sobre els quals el Departament de Salut no té competències.

Pregunta sobre la construcció d'un consultori a Alfara de Carles

Pregunta de Francesc Sancho al Consell Executiu a respondre per escrit sobre l'estat d'execució de la inversió en la construcció d'un consultori a Alfara de Carles (Baix Ebre).


Resposta de la Consellera Marina Geli: Es troba en preparació el concurs de licitació del projecte i l'obra, que es faria de manera conjunta. Es preveu finançar-la a través de l'Institut Català de Finances-Equipament. La data estimada de disponibilitat del nou centre, ja equipat, és el mes de juny de 2008.

Cal recordar que en parlar de previsions la disponibilitat final de l'obra depèn sempre de múltiples factors sobre els quals el Departament de Salut no té competències.