19 de maig 2009

Una absència molt significativa


l'Aldea, dilluns. Totes les forces politiques menys el PSC-PSOE acudim a la convocatòria de l’ajuntament de l’Aldea i el seu alcalde Dani Andreu (ERC) , sindicats , empresaris , entitats, universitat, societat civil. Tots avalen la reivindicació de la parada de l’Euromed a l’estació de l’Aldea.


La pregunta és, algú esperava al PSC?? Hem viscut totes les situacions possibles en torn al tren i al corredor del Mediterrani. Hem reivindicat la parada de l’Euromed, de regionals, de mercaderies. Hem viscut les obres del corredor que han afectat als nostres municipis. Hem viscut la negociació de l’estació de mercaderies ( CIMALSA) i la ciutat de transport a l’Aldea. On era en totes les ocasions el PSC. A l’hora del discurs depenia de qui governes a cada lloc a l’hora de la veritat mai ha estat. Mai, mai, mai.


L’únic canvi és que lo que era evident portes endins ara es públic i notori. La historia del tren a Terres de l’Ebre va lligada a l’actitud, ara pública del PSC-PSOE. Aquesta actitud explica moltes coses, per no dir tot.


El PSC PSOE ni hi era ni se l’espera. Tot i això hem de preguntar : Qui dona cobertura al govern de les absències?? Qui dona cobertura al govern dels incompliments??


Deixem-ho . Ni hi són, ni han estat, ni se’ls espera. Quan els alcaldes i la gent els ha necessitat ells han prioritzat els interessos del PSOE. Ara ja es públic . Prenem nota, prengueu nota..