13 de febrer 2008

PARLAMENT : PROPOSTA APROVADA


Sempre agrada donar bones noticies. Aquesta ho és. El Parlament ha aprovat per unanimitat la proposta presentada per CIU , defensada per mi, instant al govern a dur a terme les accions necessàries per augmentar el nombre de trens amb parada a les estacions de les Terres de l’Ebre. L’increment hauria de ser immediat en els intervals horaris amb major demanda insatisfeta.

Quan es publiqui el diari de sessions penjaré el debat. He de dir que ha estat un punt amb acord i bon rotllo. La resposta de Salvador Milà, com la seva esmena; a l’alçada i fent aportacions en positiu.

A la meva intervenció, he començat llegint els mails que tenia al mòbil, denunciant un comentari de Catalunya Radio: Ho heu sentit??? A dit que plouria a Terres de l’Ebre, però no a Catalunya, Ho haveu sentit??? Crec que sí que l’he entens bé. (literal del e- mail)

M’ha entens tothom. Ni rodalies sóm. He recordat el Coll de Balaguer i com en l’època Borrell vam perdé trens i estacions. He recordat les reivindicacions d’alcaldes i gent i com la reivindicació de més trens, l'Euromed, era atiada ara per uns, després per altres , en funció de qui governava a Madrid. He manifestat la necessitat d’unitat, el tema s’ho val i per això he acceptat l’esmena. Votació unànime. Ara esperem que respectin el mandat del Parlament.

F. Sancho ebrediputat.

A DURAN: Per la victòria!



Amic Duran, tu i jo sempre hem tingut un bon feeling, fa pocs dies ens vam veure a l'Ampolla. Estaves animat, content, disfrutant de la llum, del sol, i d'aquesta particular flaire que tenen el port de l'Ampolla i les Terres de l'Ebre. Tu ets home de la terra, del territori, et vaig veure content, transmeties entusiasme i confiança. Vam fer broma i vam riure amb l'amic Josep Maldonado. Recordo el teu riure. Avui al Parlament, m'han sorprès amb la notícia de la teva intervenció quirúrgica. En un principi m'ha preocupat, com amic i com a metge, després les notícies, el diagnòstic concret m'ha tranquilitzat: Curació absoluta.


Amic, sàpigues que aquí estem, que comptem amb tu, que ens tens a tots, ara més que mai, tenim batalles que guanyar. Una, ja molt encaminada, la de la teva salut, la guanyaràs, estigues segur. Ho diu el teu amic metge. L'altra batalla, que hem de guanyar entre tots, la guanyarem. Tu pots, podem, i volem.

Ànim Duran, per la victòria ,ben aviat tornarem a riure celebrant la teva vitalitat, la teva capacitat, la victòria de Convergència i Unió. Tornarem a riure, ànim Duran, compta amb natros.Com natros comptem amb tu