12 de març 2008

MIL VOTS PER DIA.


Passadissos del Parlament. Mentre Carod i Puigcercos es barallen, un prestigiós comentarista no sospitós de connivència amb les forces del mal , fa comptes: 355.000 vots en un any de Montilla. Mil vots per dia, en queden 200 i pico mil....per tant ... 200 i pico dies de crèdit.
Em fa pensar , no me’n alegro. Comentem com els errors estratègics són difícils de corregir. El pacte amb el PP encara ara ens passa factura, l’error de fer President Montilla és molt més profund afecta l’essència del catalanisme i la consciència més profunda del país, els passarà factura molt temps. Em deixa pensatiu, preocupat. A mil vots per dia??

A MI NO EM VAN ESPERAR

Vaig fer tard, certament tenia un problema; un accident a l’autopista em retenia. S’havia anunciat una votació a les 11. Com teniem problemes per arribar, es va aprofitar per fer-nos perdre una votació. No ens van esperar, és més: Es va avançar la votació. No em queixo, vaig assumir la meva responsabilitat i vaig demanar disculpes.

Avui però, he viscut la situació contrària, l’absència de diputats del PSC els feia perdre una votació també important. No s’havia avançat; el que sí s’ha fet a estat retardar-la, fins que han arribat el suficients diputats retardats per guanyar-la.

Una manca d’equitat, de qualitat democràtica evident. El dia de Kosovo, si s’hagués votat a l’hora anunciada haguéssim guanyat la votació. Es va avançar. Avui, si haguéssim votat quan tocava ells haguessin perdut. S’ha retardat.

Tot té una explicació... Jo també la tenia. Sempre utilitzen la regla i el reglament que els convé.
Jo vaig demanar disculpes i vaig assumir responsabilitats, avui demano que es disculpin, i qui correspongui assumeixi responsabilitats. Sense equitat no hi ha democràcia. A mi no em van esperar .

Què és més diputat que jo el senyor Iceta? Els seus vots tenen més qualitat que els nostres?? Llavors, per quins sets sous a ell l’han esperat?? Demano explicacions. A mi no em van esperar.