05 d’abril 2007

No és bo continuar per aquest camí, pot haver-hi sorpreses

Ara, a poc més d’un mes de les eleccions municipals, és fàcil trobar a segons quins mitjans de comunicació, acusacions i falses sospites carregades al damunt d’Alcaldes que curiosament tots sóm de Convergència i Unió. Aquesta és la misèria de la política i les misèries de segons quins personatges del nostre territori.

Afirmacions no contrastades i donar per bones les opinions de part del problema és fer tacticisme polític, comparar una població de la Terra Alta amb Marbella és un fet sense precedents i un poc bèstia......

La Terra Alta no és Marbella, ni les Terres de l’Ebre tampoc ho són i no es mereix posar en qüestió la bona feina feta per un Alcalde carregant-li uns fets que a hores d’ara des de CiU estan posats en mans de la justícia ordinària.

Els fets als que es refereix ja van anar a la Fiscalia de Tortosa i el Sr. Fiscal va arxivar aquest cas ja que no va veure cap delicte urbanístic. Ara, cansats de veure com la justícia no dona la raó a qui va qüestionar la feina de l’Alcalde de Caseres, hi entra un nou fantasma polític, aquest no és altre que el Director General d’Urbanisme, que enganyat per qui li dona les informacions, i igual que alguna premsa sense contrastar tota la documentació, es llança a la piscina i sense aigua.

A Casares a l'igual que a la majoria de pobles de la Terra Alta hi ha moltes finques que no estan passades pel registre, el fet és que quan es van fer aquestes vendes als anys 70 tots els propietaris són vius, tots han declarat a la Fiscalia de Tortosa i el cas va quedar arxivat, ara davant de les municipals es tracta de posar en dubte a un Alcalde i si aquest és convergent millor......

L’Alcalde de Caseres complirà amb la llei igual que tots els Alcaldes, convergents i no convergents, però ni aquest alcalde ni cap altre renunciarà a defensar els interessos del poble i els seus propis. A Caseres el dia 27 de Maig també hi ha eleccions i convido a la gent de l’Ebre a que mirin el resultat de les mateixes, que perdin un moment i que reflexionin si la gent de Caseres té o no un bon Alcalde.

No cal anar a Marbella, podem fixar-nos en Tarragona i tot el que va caure amb Terres Cavades, ara la Justícia dona la raó a qui ja la tenia en un principi però la sospita ja es va tirar al damunt. Aquest que ara a un mes de les eleccions demanen la dimissió de l’Alcalde quan la justícia li doni la raó que demanin disculpes, això no ho faran.

Caseres és un poble petit de la Terra Alta, no hi ha cap especulació urbanística el que sí que hi ha és un bon Ajuntament amb un gran Alcalde, que per la única cosa que es dedica a l’Ajuntament és per la passió pel seu municipi i per la seva gent. El Sr. Alcalde de Caseres es dedica professionalment a una granja de perdius i la seva germana té un taller de confecció, restaurat i adequat des de fa dos anys, ara sembla ser que toca rebre la misèria de qui de manera voluntària guanya les eleccions al seu municipi, ara es tracta de posar en dubte la persona i fer tot el mal que es pugui per tal de mirar si es repensa i no es presenta a les eleccions i d’aquesta manera poder canviar el color de l’Ajuntament.
Xavier Pallarès, Ebrediputat