06 de novembre 2007

Efectivitat parlamentària


Tot i tenir bloc propi, i no ser diputat, a partir d'ara també escriuré a aquest bloc. El motiu per fer-ho ara no és que els dos ebrediputats s'hagin cansat de penjar articles, ni que no puguen dir coses que voldrien, ni cap altre similar. El motiu per fer-ho és que formo part de l'oficina parlamentària, i que trobem que una altra opinió al bloc sempre podrà ser enriquidora, i donarà la possiblitat d'obrir encara més els debats.


Malgrat que els temes de sanitat els acostuma a fer Sancho, m'agradaria començar la meva estrena al bloc fent referència a la readmissió del Coordinador del Raval (veure entrada), cal recordar que a aquesta persona la van fer fora per una carta crítica a un diari, i encara estaria sense treball si no hagués sigut per la contundent i brillant intervenció (veure la transcripcio) en la compareixença de l'ebrediputat Francesc Sancho, que va qualificar de penosa tota aquesta situació.


Rectificar és de savis, però aquests tipus de casos mereixen una explicació per part de la Consellera. No es pot perdre injustament la confiança amb una persona, i perquè el seu cas s'hagi fet públic, tornar-lo a readmetre. Què passarà a aquells professionals que no tinguin la sort de què el seu cas arribi al parlament, a mans d'un diputat com Sancho? Aquest és el progressisme què es practica des del govern d'esquerres? I si fossin coherents, no hauria de dimitir tot el govern en bloc per les crítiques que han recaigut i recauen sobre d'ells diàriament?


En fi, trobo que hi ha altres maneres de tractar i afrontar els problemes, i estes maneres les lidera una alternativa real i ferma envers d'un govern absent i en contradiccions permanents.