31 de juliol 2009

EN POLÍTICA PITJOR QUE FER EL RIDÍCUL ÉS FER EL TONTO



EN POLÍTICA, NO ES POT FER EL RIDÍCUL. MOLT MENYS EL TONTO!!!


Un mitjà d’abasts “nacional espanyol” informa que el President Montilla es va trobar sol a un acte programat a Madrid. Una conferència sense públic. Van haver de sortir al carrer a buscar algun “sofridor”. La noticia té l’abast que té. El que em va cridar l’atenció va ser la sensació de ridícul. Vaig recordar la frase atribuïda al president Tarradellas : En política l’únic que no es pot fer és el ridícul.

Poc després llegeixo les declaracions de Puigcercós demanant que el Govern i el govern de ZP pressionin al Tribunal Constitucional.

Tothom coneix la situació de la justícia, la realitat del Tribunal constitucional. Ningú amb dos dits de front, cap govern, ni aspirant a governant declararia que vol pressionar un Tribunal Constitucional.

Puigcercós posa al Govern català sota sospita. Sospitós de poca qualitat democràtica i sense cap possibilitat d’ influència. En un estat de dret, el poder judicial no pot dependre del poder polític. Tothom fa equilibris , ningú admet pressions.


Ara resultarà que els únics que hauran “pressionat” seran els "tontos" dels catalans. Ja li han contestat, Saura i ara Zaragoza. El govern de nou a la grenya. Tard i poc creïbles. Poc creïble i preocupant , recordo que aquests personatges fa poc creaven una “independent” oficina anti frau!! . Ja no hi ha solució. Catalunya indefensa.

Té la virtut però de superar la cita de Tarradellas. En política lo pitjor ja no és fer el ridícul. Pitjor que fer el ridícul és fer el Tonto. Encara pitjor ser-ho. Amb això, no volem dir-li tonto a ningú