20 de novembre 2007

BOT: SANT BLAI; SALUT I FEINA.Dos no es barallen si un no vol, i CIU ni a Bot ni a Terres de l’Ebre , ni a Catalunya volem baralla. Altra cosa és que no fórem conscients que hi ha qui ho farà tot per fer-nos fora.

Respectem molt la llibertat d’expressió, els drets democràtics; també volem que ens respectin els nostres. Ho vam dir i ho repetirem, no és bo que un poble és divideixi, no és bo partir un poble. No serem natros qui ho farà. Abans callarem, per això ens hem vist obligats a suprimir els insults i les desqualificacions.

Cada un és responsable dels seus actes i una moció de censura, fet insistim pensat per situacions extremes,comporta divisió al poble i més a un poble com el nostre. Conscient d’això i pel bé de Bot, vam demanar, demanem i demanarem seny i respecte. Front a l'insult i la desqualificació diem, com deia un comentari: SENY, ANDREU I BOT.

A les primeres eleccions democràtiques Jordi Pujol va dir: Sant Pancras, Salut i feina. És el nostre estil és el nostre tarannà, per això avui a Bot diem: Sant Blai; Salut i feina.

Bot un sol poble, treballarem pel seu futur. Sant Blai, salut i feina per tothom!!!

Ebrediputats de Convergència i Unió.