06 d’agost 2009

Donem gràcies a la Premsa


Sí, jo personalment dono les gràcies als mitjans de comunicació ja que gràcies a ells he conegut que el desgraciat incendi dels ports ja està totalment apagat i que els bombers ja han deixat de treballar a la Zona.

Content per aquesta notícia he trucat al bon amic Alcalde d’Horta de Sant Joan i ha tingut la mateixa sensació que la que he tingut jo, per sort el foc ja és història, ara comença la feina que tots plegat hem de fer per tal de mirar que no torni a passar en un futur.

Gràcies als mitjans de comunicació els Alcaldes afectats de la zona ja sabem que tot està controlat. Un veí m’atura pel carrer i content em diu si he sentit la notícia de què tot està sota control, jo li he contestat que sí ja ho he pogut llegir, tots contents i cap a la feina.

La pregunta és clara, els Alcaldes que som els responsables de moltes coses que passen als nostres municipis no tenim el dret, o simplement la delicadesa de rebre una trucada de qui té la responsabilitat POLÍTICA per comunicar-nos aquesta bona notícia. Jo com Alcalde, menys afectat que l’Alcalde veí d’Horta de Sant Joan estic INDIGNAT, estic totalment fora de lloc ja que penso que la cosa més normal del món és que l’Alcalde d’Horta i el de Prat de Comte que han vist cremar els seus termes municipals, rebin almenys una trucada comunicant la bona notícia.

Si aquest és el camí que tots plegat hem de fer, la resposta és que comencem malament o simplement continuem pel mal camí. Hi ha responsables polítics que tenen obligació de mantenir informats als Ajuntaments i en aquest cas les coses des del principi no s’han fet prou bé, manca de comunicació als inicis i continuem igual de malament al final.

Per dignitat algú té que posar-hi solució, això sols passa aquí. Algú per un moment es pot imaginar aquesta manca de sensibilitat amb algun Alcalde d’alguna ciutat important del nostre País?? Tots els Alcaldes som iguals, som elegits democràticament i tenim moltes obligacions i moltes responsabilitats que les intentem fer lo millor possible.

Tenim la confiança que les coses un dia tornin a canviar i el respecte institucional sigui una cosa normal entre les diferents Administracions.

Tot plegat els fets d’Horta de Sant Joan han estat un escàndol i que algú prengui nota.

Com diu un article fet per un bon amic periodista de les nostres terres: LA GENT DEL POBLE SOM SENZILLS PERO NO IMBECILS.


Xavier Pallarès