21 de març 2007

Bolaño, LLena: Han de dimitir




La Comissió de PTOP del Parlament, com totes, té més suquet als passadissos que a la pròpia Comissió, avui s’hi sucava pa. La publicació, tant al "PAIS", com a La Vanguàrdia, de l’escàndol LLena, coincidint amb l’arxiu per part del jutge del cas Terres Cavades donava per això i molt més.

Hi ha més realitat al corro de comentaris que a totes les actes de les comissions. Des de que governa el tripartit, la realitat del carrer té prohibida l’entrada a les sales. Però “deunidó” els comentaris, quan es sap que es respectarà l’anonimat de les fonts. Tothom coincideix que l’actuació del LLena es de dimissió, fins i tot els del tripartit. Preocupats alguns, que els afers dels altres no els esquitxin. El xicot no té gaire bona premsa entre els seus.

Hi ha una doble moral impressionant, quan Terres Cavades, el PSC treia foc pels queixals, encara ahir el senyor Zaragoza afirmava al diari de Tarragona, que Miquel Nadal no es podia presentar pel cas Terres Cavades; ahir!! Aquest noi té malastrugança i el do de l’oportunitat. Li arxiven Terres Cavades, li esclata LLena.


No defensaré Terres Cavades, tot i que en el moment que es va produir més d’un jurista advertia de la legalitat del cas, tot i que informes interns donaven la raó a l’actuació de l’Ajuntament de Tarragona, tot i que era la continuació d’una guerra política de baix vol. Tot i això, no, no el defensaré. El regidor afectat, va dimitir i ben dimitit està. Però no puc estar-me de dir un parell de coses:



1-L’actuació del Departament de PTOP està i queda sota sospita , i més quan es sap que en casos iguals va fer, fa, resolucions diferents, tot sigui pel patriotisme social, tot pel partit. Suspendrà ara l’actuació, Alt Aneu?

2-El cas Llena és molt més greu que el cas Terres Cavades, doncs, segons el País “ El proyecto de esta zona se gestó cuando LLena era alcalde del municipio”. “El equipo de la actual alcaldesa culminó el proyecto” “ Se da la circunstancia de que Moren (l’alcaldessa), trabaja como abogada, para la estación de esquí”. “Promhogar, que ha obtenido concesiones urbanísticas por parte del ayuntamiento”... Al temps LLena sembla que incorreria en incompatibilitat al ser Conseller i Regidor, clara incompatibilitat. Només cal llegir la llei i el País.


Tornem però als passadissos del Parlament, em feia notar Carles Sala la repercussió, a traves dels mitjans públics que va tenir Terres Cavades, i el poc que en té de moment el cas Llena. Tornant a casa ho he comprovat, les ràdios del politburó "niet de niet". Està clar que un Bolaño junt a un Llena en fan un fandango. La conclusió als passadissos era clara, si va dimitir el regidor a Terres Cavades, més deu dimitir Llena, deu dimitir de conseller, de l’altre no cal, ja és incompatible!!! Dimitir de regidor és fotre-se’n del mort i de qui el vetlla. La veu dels passadissos ho diu. Dins dels despatxos, i a certes redaccions LLena -- Bolaños escriuen la lletra de la cançó del patriotisme social : “ja es sap, es tracta de que et fiquin la cara roja quatre dies, per governar 4 anys.” Qui ho va dir? s’admeten apostes, la resposta als "passos perduts" del Parlament. La música a ritme de tango.

Preguntes sobre Santa Bàrbara

A través de FIL DIRECTE, els amics i companys de Santa Bàrbara, ens han fet arribar varies preguntes per a adreçarles al Govern.



La primera fa referència al Polígon Industrial del Barranc de Lledó. Polígon en el que tant han treballat els membres d'aquest ajuntament per a portar-lo a terme. Ara que ja estan totes les parcel.les venudes, l'Ajuntament ha sol.licitat una ampliació. Doncs bé, els Ebrediputats hem preguntat a través del Parlament, si el Govern atendrà aquesta petició, si hi ha partida pressupostària, i quin calendari d'execució hi ha previst.








L'altra pregunta tracta sobre la construcció d'una residència per a la gent gran a aquest municipi. Concretament, preguntem si el Govern té intenció de participar en la construcció d'aquesta residència, quin pressupost té destinat, i el calendari previst.






Ebrediputats us farem partíceps de la reposta, tan aviat la tinguem