26 de juliol 2007

BOUS.


Los bous són un element central, distintiu, diferencial de les nostres festes. Les defensem com una tradició. Hem de fer l’esforç però de ser autocrítics per tal de donar solució a nous o vells problemes, d’adaptar-les a les noves sensibilitats, evitar situacions conflictives. Hem de ser capaços de respondre a problemes de seguretat de les persones, presencia de menors a les places, bon tracte i respecte als animals. Seguretat i comoditat de les instal·lacions, garanties sanitàries i altra vegada bon tracte als animals.


Si la festa no dóna resposta a les demandes del temps, tindrà problemes. Certes imatges, certes conseqüències no són de rebut actualment, no parlo d’un lloc en concret, en certa manera és una reflexió feta de l’Ampolla per l’Ampolla i per si pot ser útil. Pel bé de la festa i el prestigi dels nostres pobles hem de ser curosos i autocrítics. És un problema de festa i autoestima.

13.000.


13.000

Tothom anuncia, celebra, publicita i difon el nombre, número, quantitat d’entrades al seu bloc. Les mil, les 10 mil, el milió i molt més. Hem de dir que el nostre és un bloc modest, quantitativament modest. Per això hem triat la xifra de 13 mil entrades, no és una xifra important, però si més no... té gràcia. Gràcies a tots els que heu contribuït a assolir aquesta xifra. Continuarem.