15 d’octubre 2007

L'ENGANY DELS PEATGES.


PEATGES?????? L’ALDEA???

DEMÀ O PASSAT O L’ALTRE PARLAREM DEL GOVERN , NO TROBEU????

I DE L’IDECE , I DE PRESIDENTS I/O DIRECTORS, NO TROBEU????

I DE CONSENS I DE RESPONSABILITAT, NO TROBEU????

I DE CANDIDATURES CONJUNTES AL SENAT???NO TROBEU???

I DE..... REIVINDICACIONS , I..... DE PRESSUPOSTOS I DE LLEIALTAT AMB LA GENT; NO TROBEU?????

QUEDEM , EH...?? QUEDEM EN POCS DIES EN PARLEM, AQUI I AL PARLAMENT. NO TROBEU????

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ, SOBRE ELS CAP'S D'AMETLLA I PERELLÓ

A petició de l' equip de govern de l’Ametlla i del llavors alcalde i ara guanyador de les eleccions a l’oposició, Salvador Pallarès. En el seu dia varem presentar una proposta de resolució per tal d’incrementar el servei i personal del centre d’atenció primària Ametlla Perelló, per tal de garantir la presència de metge i/o infermera, així com el servei de pediatria i llevadora, garantint el servei d’urgències per la nit amb presencia als dos municipis.

RESPECTAR UN SERVEI QUE ES VA COMPROMETRE QUAN ES VA CREAR L’ÀREA I QUE EN EL SEU MOMENT ES VA TENIR.

També és proposava garantir al disponibilitat anunciada d’ambulància medicalitzada i signar un conveni de col·laboració amb els ajuntaments de l’Ametlla de Mar i el Perelló per tal d’assegurar una correcta utilització i coordinació del servei d’ambulàncies.

Tots recordem episodis tristos, relacionats amb la coordinació i utilització de les ambulàncies que hauriem d'evitar repetir.

EL tripartit en pes va votar en contra. Al territori reivindicaran lo contrari i explicaran coses com que la culpa no és del govern. És de l’oposició o dels polítics o del “Maestro Armero”.

El govern de la Generalitat ha duplicat els pressupostos, gràcies als acords de finançament que en el seu dia va fer CIU, mai un govern havia tingut tant pressupost, mai. Preguntem: Ho noten els ciutadans?.

Al Perelló, van pactar contra el guanyador. Preguntem els que van pactar, per què voten al Parlament contra la millora de servei dels ciutadans del Perelló i l’Ametlla ?

INMUNITAS VERA



El dijous passat, 11 d’octubre, a la comissió de Salut del Parlament de Catalunya va comparèixer l’ Associació d’al·lèrgics Alimentaris i al làtex de Catalunya, Inmunitas Vera.

Una molt interessant exposició de la problemàtica que preocupa a moltes famílies, i als cuidadors dels nens afectats. Les al·lèrgies alimentàries i al làtex, tenen una incidència que afecta a més del 2% de la població i que en un futur pot afectar a més del 7-8% .

L'afecció pot ficar, de fet fica en risc vital al nen que pateix l’al·lèrgia. Fins ara la informació d’educadors i fins i tot de professionals de la medicina era més bé escassa, la labor d'Inmunitats Vera i altres associacions a estat d’una importància decisiva per fer visible el problema, per començar a veure alguna llum en l’angoixa d’afectats, pares i professionals.

El president de l'Associació és Fernando Jaime, qui va fer una brillant exposició, amb accent ebrenc, com correspon a una entitat que va tenir els seus orígens a les comarques del Baix Ebre i Montsià. A nosaltres, diputats de l’Ebre, ens va fer sentir orgullosos, tant de l'accent, com del rigor de l’exposició i del treball de l’entitat.

El grup de CIU haviem presentat una proposta de resolució per tal de crear un observatori d’al·lèrgies a aliments i al làtex, així com reactivar el treball del Consell Assessor en Al·lergologia i Immunologia Clínica. De fet, la proposta l’haviem presentat després de conèixer l’opinió de les entitats i associacions d’afectats. El tema és va deixar sobre la taula per tal d’intentar una resolució consensuada de tots els grups.

Esperem que sigui possible.

QUÈ FEM??



Un comentari al bloc ens diu, ens pregunta: Què fem; què feu al Parlament?. Coincideix la pregunta amb una fase de certa paràlisi parlamentària, cal explicar que a l’estiu el Parlament fa un parèntesis en la seva activitat.

Al setembre, després de la Diada es va reprendre el ritme normal de sessions, la primera el debat de Política General. Ara ja les comissions han iniciat sessions, algunes de les nostres iniciatives trobaran espai al bloc i esperem.... al Parlament.

Coincidint amb l’estiu, ens vàrem, em vaig quedar sense ordinador. Jo que sóc un pobre analfabet informàtic, no podia, no puc creurem la sensació d' incomunicació que això m’ha produït. Ara reprenc l’activitat amb una certa precarietat, a l’espera d’un nou ordinador, amb un aparell de préstec i a precari. Com veieu a la pregunta de què feu? Hem de contestar: Sortir del pas.