15 de març 2009

L’HELIPORT DE MORA I EL GEN CONVERGENT.


Aquest dijous passat es tramitava una proposta de resolució de CIU, defensada pels Ebrediputats. L’havíem formulada a petició de la nostra gent, tant de Ribera com del Priorat. Comentada amb el nostre amic i cap a Móra d’Ebre, J. Pinyol. Al juliol del 2008 ens l’havien votat en contra. Explicant però, que era possible un projecte de Heliport. Varem decidir presentar una proposta de resolució per tal d’anar recordant la necessitat de l’heliport i també per recordar que hi ha una certa inquietud en quan a la possibilitat de perdre l’helicòpter. De fet algun intent de trasllat ha existit. Fer l’heliport és consolidar un bon servei per les nostres comarques.

Comentem la proposta amb els grups del Govern i em comenten que es podrien comprometre a què en 6 mesos el projecte estigués redactat, i en un any obres, però que ens votaran en contra, encara que això els faci quedar malament. No volen que l’iniciativa sigui nostra . Comento la situació a l’amic Pinyol. Em diu “mira lo que interessa no és fer quedar malament al govern, lo que interessa es aconseguir que facin l’Heliport”. Tens raó, li dic. Comento amb la portaveu del tripartit si pot assumir un compromís ferm i a canvi retirarem al proposta. Acceptà i adquireix el compromís en la seva explicació. Queda al diari de sessions . Retirem la proposta.

Advertim però que si en 6 mesos no està el projecte tornarem a presentar la proposta i denunciaríem la seva manca de rigor.

Bon treball, és el gen Convergent. Primer la gent, el poble, el servei que el partit. L’amic Pinyol va tenir molt clares les prioritats. Estarem al damunt, Pinyol i nosaltres. Si no compleixen hi tornarem. En 6 mesos la resposta.