30 de març 2008

A TALL D'AIGUA.


DECLARACIONS A TEMPS O..... NO.

Debat electoral : ZP a Rajoy . Pero diga, diga si hará un trasvase del Ebro. Fins tres cops.

ICV en plena campanya electoral : Ni fa falta recordar-ho.

Saura a ZP i Fernadez de la Vega : Irresponsables, traïdors.

ZP a Rajoy: Pero diga, diga si hará un trasvase del Ebro.

Rajoy a ZP. “Si haces el trasvase te saco el video y la gente a pasear”.

Baltasar i Saura : “La gestió d’ICV esta essent impecable”. “Govern ZP: Traïdor , irresponsable”.

Manolo Tomas . “El transvasament del Segre agreujarà la qualitat de l’Ebre”

Irreversible : Manolo Tomas no creu que les canonades es desmuntin posteriorment.

Acusació: Diu (Manolo Tomas) que PSC , ERC i ICV van aprofitar la lluita antitransvasista per desgastar CIU.

La Gallina, fa anys: Un tansvasament del Segre o de la Llosa de Cavall com sembla que proposaran els socialistes agreujaria la qualitat de l’aigua del riu.

La Gallina, fa anys: “PSC ERC ICV només volen desgastar a CIU”

Ebrediputats, abans les eleccions : Sabem que volen fer el transvasament del Segre i ho sap més gent que calla per afavorir al PSC- PSOE a ERC i a ICV.

Ebrediputats : Ara, Manolo Tomas en algunes coses té raó i de part nostra una certa consideració, com sempre

Montilla
:............................????????????????????????????????????????????

SAURA RENTAT LA BOCA i NO DIMITIU.....


Compten, expliquen: Stalin feia deportar dissidents, indiferents, pobles i ètnies a Sibèria; a l’Arxipèlag Gulag els afectats estaven convençuts que Stalin no sabia res. El propi Stalin feia creure que tot passava sense el seu consentiment. Els pobres comdemnats morien convençuts que si Papa Stalin ho sabés allò s’acabaria. Morien sent Stalinistas. Durant molts anys, es va negar l’existència de l’Arxipèlag Gulag.

La raó històrica ho justifica tot. La superioritat moral del materialisme històric. Indiscutible. Construirem un paradís a la terra. Aquesta construcció tot ho justifica, tot ho avala. El paradís es diu socialisme real.

I què és el socialisme real?? Allò que en cada moment diguin els dirigents socialistes , allí on hi haguí un disciplinat socialista, allí estarà la llavor del paradís.

La realitat i la història ja han sentenciat (a favor d’ell). Ho diu un dels nostres anònims comentaris. Un altre diu “Si voleu recuperar la dignitat perduda... heu d’acceptar els principis de la NCA (nova cultura de l’aigua ) i respectar-los sempre. Pobres Robespierre’s de poble, inconscients de com d’injustament l’història (per sort) rehabilita a..... totes les Maria Antonietes, Troskis, Zars i Zarines... A tots, tots els traïdors oficials.

Com nosaltres no creiem en raons absolutes, com hem vist el que és i on porta el dogmatisme; la raó històrica ens fa riure i el ser transvasistes o... no, ens deixa indiferents.

Estem més per la solució bona si pot ser no barallada amb la millor i sinó per la menys “pitjor”. El diàleg, la tolerància, el saber que quasi sempre tothom té la seva part de raó, forma part de la nostra pobra ideologia.

Érem transvasistes?? Sí i No. Sóm antitransvasistes?? No i Sí.

Amb aquestes premisses estem quan llegim: “Saura acusa al govierno de traición por negarse al transvase del Segre”.

AH NO !!! Aixó sí que NO !!! Els traïdors, els orgullosos traïdors érem natros, els de CIU i ho érem per negociar un tranvàs, per ficar condicions a un transvasament, per demanar un cabal ecològic previ al tranvàs, per proposar un organisme de control públic en mans del territori, per presidir el CPIDE etc. etc. Ara el senyor Saura un dels que ens va atorgar el títol...Ara ens el vol treure per regalar-lo al govern de ZP. I això sí que no!!!. I menys, en sens contrari i menys per anti- transvasista..

La desastrosa gestió del Conseller Baltasar, el desqualifica com conseller. L’actitud prepotent i permanentment ridícula de Saura el desqualifica com polític. Qui es creu que es per qualificar ningú com traïdor?? A quin Arxipèlag Gulag creu que resignadament vivim?? Fins quan tolerarem la ridícula irresponsabilitat d'aquesta gent?? Fins quan el silenci de Montilla?? Fins quan ens voldran fer creure que Montilla no sap res de tant disbarat.?? Fins quan tanta manipulació dels conceptes?? De la realitat, de la memòria , de la historia??

Des d’aquí, demano a Saura que és renti la boca, no li demano la dimissió perquè espero la seva destitució. No passarà, ho sé. Però un diputat la demana( la destitució). Quedi clar que Montilla ho sap i és responsable.

Francesc Sancho diputat , escrit en homenatge i memòria del mestre i amic Josep Benet.

CLAMORÓS RIDÍCUL. RIDÍCUL CLAMORÓS


Obres a Vilanova, fins?? Cunit o Cubelles?? Estan fent l’ interconnexió??


Les declaracions de Narcís Prats, Prats Narcís apunten cap aquí??

El nostre bloc presumeix de rigor. Cap , es a dir “cap” de les nostres afirmacions ha estat falsa . Totes i cadascuna de les dades en torn al Transvasament del Segre s’han confirmat. Ara afirmem: Les obres d’una possible interconnexió estan en marxa. La mateixa presa, el mateix error.

La vice-presidenta M Teresa Fernadez de la Vega, anunciava el veto al transvasament de l’Ebre- Segre. Tot un toc a Montilla i al seu govern. Per què??

Intentarem contestar. Primer, l’argument jurídic. Ho dèiem, és un transvasament i per tant les competències són de qui són.

Segon, un argument polític molt poderós: València i el PP. Dèiem en l’anterior post que el govern Valencià havia donat l’ordre de callar i esperar, preguntàvem com podran després negar aigua a ningú?? .

El govern ZP no ha defensat l’Ebre, s’ha defensat ell. Després d’un primer sí de la Narbona, el Govern ZP ha dit no. Instint de supervivència. Tot transvasament important té que ser aprovat al Congres dels Diputats. Montilla i els seus socis han posat a Zp en un compromís certament perillós. Una votació al Congrés dels diputats a favor d’un transvasament de l’Ebre–Segre hagués mobilitzat milions de valencians i murcians. Un dirigent del PP hem deia si ho fan tindreu tres milions de manifestants a Vinaròs. Zp hauria fet malbé la legislatura abans de començar. Ha dit no; pura supervivència.

La imperícia, la incapacitat d’ICV i Montilla fica en perill qualsevol altra iniciativa incloent la interconnexió.

Quina paradoxa la força del PP , ha salvat el Segre.


La irresponsabilitat del tripartit clamorosa, inconscients, desinformats, mal aconsellats poc transparents. Cap noticia: És el tripartit.