12 de març 2010

CUBA .



Certament la dificultat per fer infraestructures, la utilització partidista de les plataformes cíviques, l’efecte NIMBY estan en la base de moltes de les mancances del nostre país. En comentaré algunes: Bracons, Quart Cinturó, Interconnexió de xarxes d’aigua, la MAT, abocadors de residus, energia eòlica. La pregunta és qui va potenciar les plataformes?? Per a què?? Algunes de les mobilitzacions les vaig viure en primera persona. PHN, ENRON, mapa eòlic. El PSC estava davant de totes i cada una de les mobilitzacions. Xavier Pallarès denunciava i aportava un document que parlava de tècniques electorals nord-americanes.

Encendre molts focs per desgastar el govern llavors de CIU. El PSC donava cobertura a les manifestacions del PHN, ENRON, la MAT, el mapa eòlic, Bracons, el Quart Cinturó, els micos de Camarles, l’abocador de Tivissa etc. etc. De fet la seva aliança amb ERC, ICV ha acabat configurant un govern. En la base d’aquest govern, al seu ADN està la voluntat de desgastar CIU, estan les mobilitzacions de moltes plataformes. Tothom ho sap, a l’Ebre més.

Van paralitzar Bracons, van paralitzar el quart cinturó, no han fet la interconnexió de xarxes, han retardat la instal·lació d’energia eòlica i han jugat a la “puta i la ramoneta” amb la MAT.

De l’Ebre als Pirineus, són més les figures de protecció que la realitat a protegir. Molta xarxa natura, poca capacitat de gestió front la natura. Qualsevol inversió o infraestructura, mort de burocràcia. El país és incapaç d’enfrontar una ventada, una nevada o un foc. Ells van moure, van mobilitzar. Ara són presoners de la seva pròpia oposició. Molts anys, molts vicis. Molt partidisme, molta ideologia, poc govern. Poder sigui exagerat, però és gràfic. No Som CUBA, si els donem temps: Ho serem!!!. Sr Montilla, Sr Saura, Sr Carod. Un gran triomf ideològic.

FERRAN (PSC) S’ALINEA AMB FECSA- ENDESA !!!!


1a. PLAGA : LA DEMAGÒGIA

Escolto Joan Ferran, reclamant la MAT, culpant als alcaldes (de CIU per suposat
). Conec Ferran, sé quina credibilitat té, quina ètica gasta. Sempre l’he considerat una mostra de la “banalitat del mal”. M’equivocava. El mal mai és banal, Joan Ferran sí.

Quasi sense continuïtat de temps i espai els responsables de Red Elèctrica i Endesa, reclamen el mateix que Joan Ferran. Als Matins de TV3 (cadena publica), la pregunta és la mateixa. Somric i penso,"no s’han atrevit a preguntar si Joan Ferran té raó”, al temps que reclamen als alcaldes que “no facin política”. És la “Catalunya Cuní”.

La paradoxa: Al final Ferran acaba alineat amb les elèctriques. De fet sabem que qui fa demagògia acaba atrapat per la seva pròpia trampa. Per la boca mort el peix.

SR SAURA ; NO TE VERGONYA!!!!!


2a PLAGA . El partidisme.

Hem viscut ventades, nevades sequeres, crisi a mossos, foc. La gestió? Ja ni cal discutir-la.

Que un operatiu d’emergències no pugui localitzar el seu màxim responsable en el moment de la màxima dificultat, no és un accident!!!!.

Per molts mitjans, per molts de comandaments, si no es poden comunicar entre ells , perquè no hi ha operadores, o estan desbordades, o els manca experiència, com explicava l’operadora d’Horta , no és un accident!!!!

Refugiar-se darrera el cos de bombers, de mossos , o agents rurals no és un accident!!

Utilitzar el dolor per evitar les critiques , no és un accident!!!

És partidisme!! Una constant en el departament d’interior. Massa partit fa perdre el sentit de la vergonya.

Sr Saura vostè no té vergonya!!!! I aixó no és un accident!!!!

SR MONTILLA , ON VA???



3a PLAGA ; El SECTARISME.

Cada vegada que hem patit, hem tingut algun problema els alcaldes, hem coincidit en el sectarisme del govern.!!! Sigui en la resolució d’un expedient urbanístic, d’una inversió, d’una ajuda.

EL SECTARISME, el practiquen fins i tot entre ells.
Un alcalde de ERC, m'explicava que quan va a un departament del PSC , no demana que l’ajudin , demana que no em “putegen” .

Sí, no demanem que ens ajudin, reclamem que no ens facin caure.

Avui alcaldes afectats per les nevades han denunciat que Montilla només ha anat preferentment a visitar als alcaldes del seu color polític. A les fosques no sé com deu diferenciar el color. Els ciutadans , la neu , el patiment no hauria de tenir color polític.

El sectarisme de Montilla , del govern d’entesa és una de les plagues que ha de patir el país.

Quan un és sectari es converteix en el rei Midas però al revés . Tot el que toca no és converteix en or , és converteix en un problema.

Com el rei Midas al revés, tot el que toquen ho converteixen en.....