19 d’abril 2008

CRÒNICA D'UNA DERROTA ANUNCIADA???


Avui les diverses comunitats autònomes s’han pronunciat a favor. Ahir el PP anunciava el seu sempre preparat recurs al tribunal constitucional. Veus de tot el país, del nostre i de l’altre, parlaven de evitar l’ Humiliació a/de Barcelona.

Tot el que toca el PP acaba fent bó al PSOE. La màquina de propaganda “progre” està en marxa, imparable, eficaç. Els pobres “progres” d’aquí tastaran una medicina que sempre havien aplicat als altres.

Els No –transvasaments estan en marxa. No sé en quantes direccions, però en marxa. Inevitablement en marxa. Parlaran de canals, d’estalvi, el que ahir era mentida avui serà veritat. Teoria CPIDE sense CPIDE , ni acord del territori, ni protecció del Delta.

Per a què acords?? Si no ho necessiten??. Aïllats i desarmats sóm innecessaris. Acabarem, hem acabat desunits i radicalitzats; el destí de tota derrota.

Serem capaços de evitar els maximalismes, el radicalisme, les desqualificacions?? Per tal d' iniciar una via d’Acord al Territori. Un gran acord territorial per tal de reivindicar infraestructures i dignitat. Per tal de denunciar la mentida i evitar la derrota . Un acord per la Vegueria. Podríem construir un Gugenheim al mig del delta com alternativa a las Vegas de los Monegros??.

Els No- Transvasaments estan en marxa. Serà la crònica d’una derrota anunciada?? El últims en adonar-se com sempre seran els il·luminats responsables.