06 de desembre 2009

El Tripartit torna a rebutjar les compareixences dels Consellers d’Economia i Salut i del president del Consell d’Administració de Clínica l’Aliança


Francesc Sancho denuncia “el nou exercici d’opacitat del Tripartit” que “dispara les sospites sobre les irregularitats” a la clínica de Tortosa

Francesc Sancho, diputat de CiU, ha denunciat el “nou exercici d’opacitat del Tripartit” que ha rebutjat la compareixença dels Consellers d’Economia i Salut, Antoni Castells i Marina Geli, i del president del Consell d’administració de la Clínica l’Aliança de Tortosa, Eduard Espagnolo. En la Comissió de Salut del Parlament, Sancho ha afirmat que “aquesta opacitat del Tripartit dispara les sospites sobre les irregularitats a aquesta Clínica de Terres de l’Ebre”, que està sent investigada per ordre de la Fiscalia per suposada estafa.


De fet, no és el primer cop que el Tripartit rebutja comparèixer per donar explicacions sobre la Clínica de l’Aliança. Durant l’any 2008, Sancho ja va demanar la compareixença de Geli i Espagnolo. El diputat nacionalista ha reivindicat “una explicació política urgent de la intervenció de la Clínica i la posterior evolució de la gestió del Grup Aliança”.


Hi ha una realitat que és que hi ha un imputat membre del Govern Tripartit per un cas de falsificació” ha explicat Sancho qui ha lamentat que “el Govern, enlloc d’actuar amb transparència tal i com promou, actua amb opacitat, ens nega informació i no pren mesures”. “La presumpció d’innocència la demanem per tothom però tenim la impressió que no es vol comparèixer per salvaguardar responsabilitats polítiques superiors” ha conclòs.