25 de febrer 2008

SI TU NO HI VAS ELLS TORNEN, ELS ALTRES ES QUEDEN

Un bon amic que va veure el post que vam publicar ahir, ens ha enviat unes imatges basades amb la idea que vam proposar:



IMATGE 1:









IMATGE 2:







IMATGE 3:







Aquí al costat trobareu l'enquesta, per a què poguessiu triar quina de les tres imatges us agrada més, us invitem a votar, però no només a votar l'enquesta, l'important és: ANAR A VOTAR EL DIA 09

PERQUÈ SI TU HI VAS, UNS I ALTRES :


7 comentaris:

Anònim ha dit...

proclamem l'estat català, ja!

Anònim ha dit...

Molt bo, certament molt , però que molt bo. Els que prediquen el vot en blanc ja els hi va bé que es quedin. Cla anr avotar per que uns no tornin i esl altres no es quedin al menys a CAT.
Pedr cert, heu vist lo rics que són els del PSC quan cartell?? Com??

JS. Cid ha dit...

No entrem en el joc dels partits espanyols. La seua ombra és tan allargada que allà on arriba tapa les realitats existents, les perverteix, com ho fa amb la llengua, signe de la nostra independència mental.
En català el verb "anar" ,en el sentit del cartell, exigeix la indicació del lloc on anem. Així podríem dir "si tu no hi vas". El verb, sense el complement, vol dir: si tu no funciones...
Ja ho veieu, anem a la nostra i respectem la llengua, sense intromissions que ens fan esclaus.

Ebrediputats ha dit...

Gracies JS CID, gràcies amic.

Anònim ha dit...

Val a dir que aquest post està molt encertat! Ens podriem apoderar d'alguna d'aquestes imatges per posar als nostres blocs? Us fa res?

Anònim ha dit...

Roger, les que vulgues. Ja hi ha molts blocs que estan fent difusió.

Fins aviat amic,
Robert

Anònim ha dit...

Gràcies Robert, n'agafaré alguna!