17 de febrer 2007

Continuem sense resposta...

Vam preguntar per les obres anunciades a l'opuscle 1000 dies invertint en salut, signat per la Consellera Geli. L'Ebrediputat Sancho el va qualificar de Mentida. Gran "bronca" perquè deien no eren formes. No es podia dir mentidera a una consellera. El tripartit demostrava fins quin punt tenen la pell fina. No accepten crítiques. No tenen memòria de quines eren les formes que es gastaven ells a l'oposició. Per cert, l'oposició ha de fer d'oposició, sí o no? Creiem que sí, crèiem i creiem que lo important no és tant qui denuncia o deixa de denunciar. Lo important és si és cert o no, i si es defensen els interessos de la terra o no.

Doncs bé, continuem sense resposta respecte als consultoris de Pinell de Brai, Bot, Roquetes, Cases d'Alcanar, Campredó, Benifallet, Cap d'Amposta i Nou Hospital de Tortosa. Perquè deu ser? Perquè els costa tant respondre? Demanaran una altra pròrroga?
Com podeu veure en els següents documents, la pròrroga va finalitzar el dijous passat.Ebrediputats publicarem la resposta... tot arriba.