25 d’octubre 2010

MONTILLA: NO ET CREC!!!


El PSC, Montilla i fins i tot el PSOE s’esforcen per transmetre l’idea que el tripartit és cosa passada . Han allargat la legislatura de manera indigna , han fet durar una forma de govern caducada i desprestigiada en plena crisi. Ho han fet per raons de pervivència , d' interès purament electoral. No han pensat ni en el país ni en la gent. Ara, però reneguen d’un govern que encara presideixen i al que han allargat la vida amb totes les seves forces. Ho tornen a fer , no per convicció sinó per càlcul electoral. Totes les enquestes diuen que el tripartit està desprestigiat . Ara bé , si els resultats desmenteixen les enquestes i sumen el càlcul electoral es tornarà del revés. Tardaran dos minuts en dir : La gent ho ha volgut, les urnes han dictaminat!!!
Hi ha una prova del coto que cal exigir. Si creuen realment que el pacte no és aquest, que la formula esta caducada, que diguin clarament que no acceptaran presidir la Generalitat si no són els més votats . Que Montilla digui , com va dir l’Artur Mas: No serè president, si no sóc el més votat.
Ni ho diu, ni ho dirà; ni el crec, ni el puc creure. Els únics que poden evitar el tripartit, o el que és el mateix, els únics que poden garantir que el president serà el més votat són els electors; evitant que sumin.
En les nostres mans està.

9 comentaris:

Joan Vila ha dit...

És esperpèntic veure com alguns consellers del PSC es queixen del TN Vespre de diumenge per treure el que va dir Montilla l'any 2006 sobre la no reedició del segon tripartit. En aquest cas la ciutadania té la possibilitat d'actuar i emetre el seu vot en el sentit que cregui oportú i es fa més evident que mai la dita popular: "el primer cop que te la foten és culpa del que te la fot, però el segon cop és culpa teva".

Josep Bel ha dit...

Sense dubte que el tripartit repetirà si suma.
Porten dies desmentint això però mai ho asseguraran amb convicció.
De nosaltres depèn, tens tota la raó.

Jordi Duarri ha dit...

Tens tota la raó, si ells sumen, ells es queden. És la manera de fer del socialisme més ranci i desesperat per mantenir la cadira. No tenen programa,només es dediquen a criticar i fer mofa.
Però sense cap dubte, ho van dir dues vegades que no pactarien entre ells en etapa electoral, menteixen reiteradament.

Unknown ha dit...

jo tampoc paco... i com jo molta gent: MONTILLA; NO ET CREIEM, ni el baltasar, ni l'herrera... quan la credibilitat d'un polític es veu tan minada... potser és hora de fer un plantejament...

Marta Carreras ha dit...

Hi estic totalment d'acord. Si el tripartit suma es reeditarà, que ningú en tingui cap dubte. Ja n'hem tingut prou!!! MONTILLA: JO TAMPOC ET CREC!!!

Campos ha dit...

Ah, per cert, Mas ha dit que no pactarà amb PP si ho necessita?
Sabeu si pensa anar al notari?
Pactarà amb aquest tant dolents d'ERC si ho necessita?
És creïble que no governarà si no és la força més votada?
Ja se que és el vostre bloc, però de preguntes n'hi ha per a tothom.
I si, clar que si, si el tripartit suma...i tornaran.

SANTIFICAT ha dit...

Y si necesitais los votos del PP, que hará el Sr. Mas ????

Robert Bellaubí ha dit...

cadascú que voti a qui vulgui, i el mateix passa amb el PP, allà ells!

Mas ha dit que espera no pactar amb ningú si té la majoria suficient, per lo tant, no, no pactarà ni amb lo PP ni amb esquerra

Sí, és creible, ja ho va dir a les anteriors, i ho ha repetit en aquestes

espero haverrespos a algunes de les vostres preguntes

Anònim ha dit...

Peró estas segur que te les feien a tu les preguntes?