27 de juliol 2009

FI DE LA LLEI DEL SILENCI : SAURA AL PARLAMENT .


Dema per la tarda compareix el polèmic i ineficient conseller Saura al Parlament , anunciem preguntes i un nou post a Ebrediputats. Fins demà !! Mentre, us recomanem la lectura de l’ anterior post de Xavier Garcia, publicat al Punt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tothom s'ha quedat mut?? Parleu, collons parleu!! Que es cuspriran el Pais!!!

Anònim ha dit...

Compareixença Conseller Saura al Parlament pel l’incendi de d’Horta.

Com quasi sempre fou penós contempla l’espectacle dels nostres polítics al Parlament, uns defensant al Conseller i altres demanant aclariments i exigint respostes i com a resultat final res de res, això si, cinc servidors públics morts amb circumstancies no massa clares i un milè de hectàrees cremades que trigaran mols anys en tornar a estar com estàvem.

Amb el propers mesos, anys o pot ser mai em traurem aigua clara de com es va produir tan trist i lamentable accident, poder d’aquí uns anys la nostra eficaç i ràpida justícia aclari quelcom, em dubto.

El que vaig trobar a faltar es un comprimís seriós i concret per part de tothom d’emprendre mides per prevenir nous incendis (que de segur es patiran).

¿No caldria plantejar-se de una vegada una neteja a fons dels bosc i millora dels accessos per tal de que en cas d’incendi es pogués accedir ràpidament per terra ?

El que ara s’ha cremat es una molt petita part del parc natural, ¿algú es planteja que passaria si el foc es declares a les parts mes frondoses i mes endins del parc natural on no si pot accedir de cap manera. A Horta es van fer una sèrie de pistes forestals per permetien una certa aproximació a gran part del parc natural però hores d’ara la majoria d’aquestes pistes estan intransitables, ¿no seria una bona tasca preventiva millorar-les?, ¿i als altres municipis?

En fi tècnics hi han per dir que es el que caldria fer i els polítics farien be en lloc de esbatussar-se al Parlament, escolta als tècnics i posar recursos per millora les tasques preventives