30 de març 2008

A TALL D'AIGUA.


DECLARACIONS A TEMPS O..... NO.

Debat electoral : ZP a Rajoy . Pero diga, diga si hará un trasvase del Ebro. Fins tres cops.

ICV en plena campanya electoral : Ni fa falta recordar-ho.

Saura a ZP i Fernadez de la Vega : Irresponsables, traïdors.

ZP a Rajoy: Pero diga, diga si hará un trasvase del Ebro.

Rajoy a ZP. “Si haces el trasvase te saco el video y la gente a pasear”.

Baltasar i Saura : “La gestió d’ICV esta essent impecable”. “Govern ZP: Traïdor , irresponsable”.

Manolo Tomas . “El transvasament del Segre agreujarà la qualitat de l’Ebre”

Irreversible : Manolo Tomas no creu que les canonades es desmuntin posteriorment.

Acusació: Diu (Manolo Tomas) que PSC , ERC i ICV van aprofitar la lluita antitransvasista per desgastar CIU.

La Gallina, fa anys: Un tansvasament del Segre o de la Llosa de Cavall com sembla que proposaran els socialistes agreujaria la qualitat de l’aigua del riu.

La Gallina, fa anys: “PSC ERC ICV només volen desgastar a CIU”

Ebrediputats, abans les eleccions : Sabem que volen fer el transvasament del Segre i ho sap més gent que calla per afavorir al PSC- PSOE a ERC i a ICV.

Ebrediputats : Ara, Manolo Tomas en algunes coses té raó i de part nostra una certa consideració, com sempre

Montilla
:............................????????????????????????????????????????????

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Malauradament ens han fallat. Poden intentear arreglar-ho però ens han fallat. I s'ha de fer front als projectes que tenim sobre la taula, governi qui governi.

D'altra banda jo no nego que durant els anys del PHN els tres partits que governen a la Generalitat es mobilitzessin per desgastar CiU. Alguna cosa d'això hi havia, i més en uns que en altres. Però, és injust ara i més ho era aleshores, que aquest fos un dels principals arguments per contrarrestar la majoria de gent que sortia al carrer per defensar-se contra un projecte, independentment de qui el plantegés.

Jo per motius polítics no hagués anat tants cops a Barcelona, ni a València, ni a Madrid, ni a remullar-me a Brussel·les. I crec que com jo molta més gent. Però, és cert, altres ho van aprofitar per desgastar.

Anònim ha dit...

Manel en soc conscient i sempre he expressat el meu respecte, però la criminalització de posicions politiques diferents s’ha de denunciar sempre , el qualificar de Traïdors i venuts és antidemocràtic i tu saps que fa pocs dies s’ha ficat en marxa un transvasament a Cantabrià i s’ha rebaixat la xifra del cabal ecològic del Ter per facilitar transvasar més aigua.Ningûu ha dit res. Ara resulta que el traïdor és ZP per dir no a un transvasament? Probablement com quasi sempre les solucions mixtes son les millors . Saps que ens demanen que no exigim tantes garanties com les que exigia el CPIDE ?? Per què això dificulta molt les transferències d’aigua?? En que quedem? Érem o no érem? La gestió del riu i del Delta és un desastre, l’ús del aigua irracional . Molt més que qualsevol transvas i tu i jo sabem que molts l’únic que volen és que no els toquen les concessions i els privilegis. Manel el tema és molt complex. Tos el meus respectes i esperem que tots plegats millorem la gestió del riu i acabem amb els usos irracionals de l’aigua , a lo llarg de la conca.
Ebrediputats.

emigdi ha dit...

Jo estic en la línea de Manel Zaera. El govern de la Generalitat no ha actuat com calia, i el conseller Baltasar ha pixat fora de test,i mereix una reflexió (jo ja no demano el cap de ningú). En aquest país només va dimitir Carod, la resta deixen passar la tempesta, siguin del color que siguin. Tampoc en el suport al PHN, va dimitir ningú de CiU. Estic en contra d'aquest projecte de transvàs del Segre sense embuts. Jo no vaig criminalitzar CiU, malgrat que estava molt distant del seu posicionament. Admeto que els partits d'esquerra, sobretot el PSOE, només pretenien fer fora CiU del govern, tot i que les aliances amb el PP els van ajudar igualment. Tot i això, en tema d'aigua crec que ningú no ha actuat bé. El PHN era un desastre per a la nostra terra, i ara ens vénen amb aquesta nova història. Jo fa molt temps que no entenc res dels polítics, i això m'allunya un poc més.
comprenc que CiU tregui pit ara, perfectament, però tampoc no comparteixo la vostra política hidràulica ni les vostres aliances d'antany (sortosament, desparegudes).
Paco, content si no voteu Bono, per cert. content en tot allò que ens aparti dels partis espanyols i ens uneixi a les formacions catalanes.
salut des de Campredó.

Ebrediputats ha dit...

Emigdi certament , tens raó en lo del PP , prou ho he dit i lamentat fins i tot en el tema de l'aigua és una distorsió important. Hi ha un aspecte territorial clar i l'aliança amb el PP ens col·blocava en una situació difícil al costat de València i sense poder explicar la nostra defensa de l'Ebre català i a més amb la mateixa contradicció que l'actual govern que té un conflicte entre territoris catalans. Massa per un moment d'enorme debilitat política.
Atenció però que això no acabe amb una proposta de mercat d'aigua on el Delta surti perden respecte a altres territoris . Poder cal recordar el CPIDE un organisme public , amb participació del territori i amb una filosofia possible de defensa del riu i del delta. Al igual que hi ha qui parla d'un pacte català de l'aigua crec que és urgent una cimera ebrenca per recapitular i posar en comú inquietuds i experiència. No et deixis desanimar necessitem totes les veus, salut des de l'Ampolla