12 de març 2008

A MI NO EM VAN ESPERAR

Vaig fer tard, certament tenia un problema; un accident a l’autopista em retenia. S’havia anunciat una votació a les 11. Com teniem problemes per arribar, es va aprofitar per fer-nos perdre una votació. No ens van esperar, és més: Es va avançar la votació. No em queixo, vaig assumir la meva responsabilitat i vaig demanar disculpes.

Avui però, he viscut la situació contrària, l’absència de diputats del PSC els feia perdre una votació també important. No s’havia avançat; el que sí s’ha fet a estat retardar-la, fins que han arribat el suficients diputats retardats per guanyar-la.

Una manca d’equitat, de qualitat democràtica evident. El dia de Kosovo, si s’hagués votat a l’hora anunciada haguéssim guanyat la votació. Es va avançar. Avui, si haguéssim votat quan tocava ells haguessin perdut. S’ha retardat.

Tot té una explicació... Jo també la tenia. Sempre utilitzen la regla i el reglament que els convé.
Jo vaig demanar disculpes i vaig assumir responsabilitats, avui demano que es disculpin, i qui correspongui assumeixi responsabilitats. Sense equitat no hi ha democràcia. A mi no em van esperar .

Què és més diputat que jo el senyor Iceta? Els seus vots tenen més qualitat que els nostres?? Llavors, per quins sets sous a ell l’han esperat?? Demano explicacions. A mi no em van esperar.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Tal com ho expliqueu és, certament, una discriminació, una falta de criteri uniforme en aquestes situacions.

Gustau Moreno ha dit...

Els vots dels de poble valen menys. T'has de fer de Barcelona, Paco.

Anònim ha dit...

Sancho, poca vergonya !!!!!!!! Si tinguesis dignitat ni tant sols series diputat ! Traïdor !!!!!!!!!