16 d’abril 2008

MOS FAN CORNUTS, LOS FEM LO LLIT I PAGUEM LO BEURE



Certament els passejos militars no s’anuncien, es fan. L’han fet, per canyetes, per collons, per zagosses, per “motilles”, per “carodtes” i amb un “zapateixat” final. Sense acord territorial, sense tenir en compte ni els antecedents, ni les necessitats, ni la gent, ni l’historia. Caldria que aquells que tenen més responsabilitats (en lloc de fer lo ploricó)garantissin al menys un Gran Acord Territorial, la solidaritat en totes direccions. Cal parlar del tren de l’estació de l’Aldea de l’anella viaria del Delta de la subsidència de la regressió de l’indústria de les infraestructures del port dels Alfacs del de l’Ampolla de Terra Alta de navegabilitat del parcs naturals de l’autovia de l’interior de l'eix de l’Ebre de Ribera de la catedral de molts de etc's i sense cap coma: DE la Vegueria, de la Vegueria i de la Vegueria. NO sense Consorci, no sense respecte, no sense dignitat, NO SENSE VEGUERIA.

Ho puc dir més alt però ho diu millor Miquel Esteve en un dels seus, sempre interessants, comentaris, en nom de la gent de l’Ebre, amb molta indignació compartida em permeto reproduir-lo.
F Sancho.


Barcelona necessita aigua i les Terres de l’Ebre (pel que sembla) la cedirem. La pròpia moral ens diu que no podem refusar les necessitats dels nostres compatriotes, seria un greuge imperdonable. Però, què hi ha de les necessitats de les Terres de l’Ebre? Serem, els ebrencs, els apagafocs abnegats i ‘cívics’ del país? Què hi ha de les immenses necessitats de les Terres de l’Ebre? Només cal – a tall d’exemple- agafar el cotxe amb els nens i conduir cap a l’Encanyissada, des de Sant Carles de la Ràpita, per adonar-se en quin estat està l’asfalt i com et jugues la vida per veure planar un coll verd sobre la llacuna (i pensar que hi ha gent que hi passa cada dia per anar a treballar!)...Miquel EsteveEconomista i escriptor.
22:31

10 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Qui va fer el mini-transvasament de l'Ebre a Tarragona?

Qui volía el PHN?

Una mica de memòria...

Anònim ha dit...

El minitransvasament el va fer Convergència, i gràcies a ell, molts pobles del nostre territori tenen (o tenien) garantida l'aigua per als seus habitants.

No ens hem d'oblidar que era una interconnexió que es va fer amb concens del territori!

A més, el problema és que ara el riu Ebre no és excedentari, al revés, és deficitari (bona culpa la té el pacte d'aigua d'Aragó), i si no hi ha aigua, i no es garantitza un caudal ecològic i mesures de proteccions, no es poden fer més extraccions. Aquí està el "quid" del problema"

Memòria històrica i memòria actual, o sigue, que ara s'emportaran l'aigua que voldran, sense cap tipus de protecció!

Anònim ha dit...

jajajajja, pobrets els de ERC no tenenpebrots de plegar després d´enganyar al Territori.

Anònim ha dit...

Robert, si memoria si , però a notrossos CiU volia i va proposar un CPIDE i demanava compensacions i la calu de l'aigua i quan parlaven de Milions d'euros els hi deieu mercaders i venuts, QUaN DEIEN que igual mola fotran los deieu traidors . Ara , ara jo demano los 590 milons d'euros de compensacions i un Pla d proteccio del Delta i un consorci i com diu Sancho despres de les delegacions, Volem la vegueria.Si Robert, si una mica de memoria i una miqueta de decncia, poquesverguonyes tots los que mos han enguanyat.

Anònim ha dit...

ara pendran l'aigua i no la pagaran. Ara diuen que en la nova tuberia quan les desaladores funcionin, enviaran aigua cap a l'Ebre, ara es pensen que aquí baix som tontes o què......

Anònim ha dit...

No ho creuen, ho sabem i ho tenen comprobat SOM TONTOS. Ens fotran l'Aigua i ni cinc, ni delta ni hosties . SOM TONTOS

Anònim ha dit...

Perdoneu l'expresió pero el que som de moment no te qüalificació.
Aixó si, com Robert, surten fent declaracions de tipus "memeus" carregades d'ignorància i d'hiprocresia flagrant.
Ningú s'en recorda quan la gent de CiU deia que aquest transvasament el faria el tripartit, més ben dit el PSOE, que es el que ha pasat?
Ningú s'enrecorda que Carod-Montilla i Saura anaven juntament amb Manolo Tomàs encenent el foc contra CiU i signant el Pacte per l'Ebre?
Pos mireu, el PSOE ha fet el paseillo militar i Manolo Tomàs se l'haurà d'envainar, i la gent de ERC-PSOE-ICV "los de la cultura del NO a tot" per sistema, si teniu vergonya doneu la cara.

Que fa Sabaté, Spain i la Sra. del Corte Inglés?
On està Ismael Piñes, que tiraba de tot a la gent de CiU, i la Cid i Salvadó?
On estan els verds, donant menjar als patos al Delta?

Aixó sí, uns muts, els altres montant l'obra de teatre volent dimitir i els ultims desapareguts i qui manen i governen, si governen, i pendran l'acord son Monti, Carod i Saura i faran el que els manin de BCN.

Per acabar nomes recordar al tripartit que la gent de les T.E. no som imbècils, de tontos encara en queden, perque com deia el meu avi "els tontos s'els emporta la riuada, pero ara ni aixó"

Anim als parlamentaris de CiU i a fer la nostra feina i la dels altres (que no la fan)

Anònim ha dit...

LOs micos, los pitxas dels micos de Camarles se tindrien de fotre. Von recordeu Los micos mos tenien que infectar de tota mena de virus . De tindre-la pansssssida. Si si , tots se tindreien d efotre els pichum dels micos.

Anònim ha dit...

robert, si el teu consol de que ara prenguin l'aigua es el que va fer CIU fa uns anys, així ens va. Perquè no t'emprenyes en la situació actual, o tot allò de "ni una gota...".
Encara no he vist moltes samarretes antitransvasament. On sou?. Ara voleu fer les queixes en un auditori.
Bé, com la culpa la té CIU.

Anònim ha dit...

Teniu Rao , més clar l'aigua són uns embusteros.