06 d’abril 2008

CAROD , la teoria de la pinça. AGUAITA







Carod diu, Carod acusa CIU i ZP de fer una pinça amb el tema de l’aigua per tal de desgastar al Govern i suposo que ho diu preocupat perquè això pugui interferir amb els seus plans de jubilació pel 2014.

M’INDIGNA, m’emprenya i crec que no tenim perquè aguantar tanta indignitat, demagògia, insòlita insolvència. Carod incapaç de fer-se sentir ni al govern ni al seu partit, vomita la seva pròpia impotència i parla de pinça. Pinça???

Fa fàstic el nivell d'irresponsabilitat fa fàstic, fins la nàusea. De què acusa als altres? De no estar d’acord amb el Transvasament del Segre?? De condicionar l’interconnexió?? De què?? Aquí esta la Moció que ERC presenta a Ajuntaments com el de l’Ampolla (cliqueu-la) . Si la votem a favor fem pinça?? Contra qui?? Aquí la teniu votada conjuntament. Pinça contra qui??

No. No és una pinça, és la soga que ell i els seus li fiquen al coll del seu propi govern, amb mocions, amenaces de dimissió i actituds que tots recordem i coneixem. Carod aguaita, mira, mira les teves actituds i les dels teus . Recordes??



AIXÒ ES UNA PINÇA


AIXÒ UNA SOGA A CASA DEL PENJAT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Soc lleidatà no vos coneixia, teniu raó . Com pot dir que CIU fa pinça amb PSOE?? Per oposar-se al transvasament del Segre?? Si ells també s’hi oposen , o no??. No van ser ells els que van demanar a PSOE que defès els trasvasaments?? S’escriu com, això de transvas?? Carod esta acabat i ERC tocada i amb estes coses , ens ho fiquen difícil a tots.
La moció que publiqueu és molt significativa , demanen la dimissió de Baltasar, quan són tan responsables com ell . Jo m’alegro que diguin no al Segre, però no entenc el discurs tant maldestre de Carod i els seus. Trobo que a cada lloc en fan un de discurs aquí dalt no són tan radicals i fins i tot els he escoltat dir que la solució és l’aigua de l’Ebre i l’interconnexió amb l’agua que sobra. En sobra??
En fi companys , he trobat molt divertit el vostre bloc.

Felip d'Urgell