31 de gener 2008

Per un grapat de vots

Avui he estat a la Comissió de Salut, en una maratoniana reunió. Al marge dels temes d'actualitat, la nostra reivindicació més sentida ha sigut que el superàvit de l'Estat, enlloc de ser utilitzat immoralment per comprar vots, siguin retornats als ciutadans de Catalunya per a la millora d'infraestructures o un millor finançament dels serveis sanitaris.
La Consellera Geli reclamava un pacte d'Estat per a la millora del finançament sanitari. Volem recordar que la Consellera és un membre destacat del partit que governa aquí i allà, i que en alguns moments ha sonat com a futura ministra., i per tant, és corresponsable de la manca de finançament, a l'igual que són corresponsables aquells partits polítics que donen cobertura al govern català, i que es presenten en la mateixa candidatura al Senat a Madrid. L'Entesa al Senat, PSC, ERC, IC, són els tres igulaments responsables. Votar-los a ells és igual que votar a Geli, Clos, Zapatero, i com no, la Maleni Alvarez.
No es pot utilitzar la solidaritat catalana, el sobreesforç que fa el ciutadà català, per a després oferir 400.-euros a canvi de vots. Catalunya necessita un millor finançament de la sanitat i infraestructures, i probablement menys demagògia política.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja començo a pensar que els superàvits dels governs socialistes a costelles dels ciutadans és una estratègia de partit. Què bons són que tornen el que els sobra!

Anònim ha dit...

ELS sobra a ells i manca a la sanitat catalana.

Anònim ha dit...

Ahir vaig seguir la comissió de sanitat al Parlament, i la veritat em cau la cara de vergonya amb la intervenció de la Consellera, quina pena, quina poca voluntat d'explicar la veritat a la gent, quina manera de maquillar les coses, que fort ho trobo i encara voldríem que estessim contents que tot va bé i que no passa res quan és tot el contrari, el Pais esta en "Ralenti" per una mala gestió dels qui governen a la Generalitat i el no saber fer les coses, ni voluntat de fer-les.
Això és una burla pels CATALANS espero i desitjo que anem a votar en coneixament i que la gent sàpiga que al Senat és presenten el tripartit juntes a les urnes, que fort!!!!. Que no ens enganyin, que no ens facin creure quan comenci la campanya electoral, que van per separat critican-se uns als altres i després van juntes de la mà i contaran els vots tots junts per entesa.
Ànim Catalans no perdem la identitat ni la dignitat.

emigdi ha dit...

Paco,
L'amic comú, Sabaté, em dedica el seu post d'avui, arran de la meua intervenció ahir al debat.
Gaudeix de la lectura, sensacional!!
bon diumenge,
emigdi