11 de gener 2008

AMICS DE TOTS,AMICS DE LA FATARELLA


Sense massa comentaris: Hem fico al dia, repasso la premsa de Terres de l’Ebre i trobo l’article del Diputat Paladella, dedicat al Delegat. Sense que serveixi de precedent: Un bon article.

Té una virtut, que és al temps un defecte. Tot el que li diu al Delegat és cert però també seria cert si fos el delegat qui li digues al Diputat Paladella. Seria cert si en lloc de la Fatarella diguessin Bot i seria cert si s’intercanviaven els papers, entre ells. Trist, molt trist, els socis de govern , s’acusen d’amiguisme, de clientelisme. Si entre ells es diuen i es fan això, com ens deuen tractar als altres.

AMIGUISME, Sí amiguisme . El PSC i ERC es retreuen amiguisme i es declaren publicament, amics dels SEUS amics, cadascú defensa “els seus” i així ens va. Governen junts, malgovernen junts a la Generalitat i als pobles.

No entenem tot aquest sectarisme, aquestes baralles entre socis de Govern , d’un Govern que deuria ser de Tots. Nosaltres no només tenim amics a Bot, a Batea, a la Fatarella a tota Terra Alta : Sóm amics de la Fatarella, de Bot, de Batea, de Gandesa de tots els pobles i gent de la Terra Alta, sense colors ni sectarismes. Reclamem una visió de govern, la fi del sectarisme. El Govern, les institucions són de tots. Trist, molt trist haver de recordar això a un Delegat i a un Diputat- alcalde, a partits de la majoria de Govern. Pobres Terres de l’Ebre , pobre País.

Sense comentaris ; coses del tripartit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I també hi ha els amics dels quartos eòlics,OI que us SONA!
Desenpallegar-se de la responsabilitat, quan hi hau tingut tanta irresponsabilitat en facilitar els projectes eòlics, és típic dels que fins ara maneu a la Terra Alta(CIU).És molt fàcil dir que la culpa és dels altres.

Anònim ha dit...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
la specialitat dels del tri i del bipartit i de la deixem-ho, és no assumir mai cap responsabilitat sempre és culpa dels altres oi que si, sou tant irresponsables que si els altres no fosen prudents això seria un ball de cops. IRRESPONSABLES QUE SOU PATÈTICS, per no dir altra cosa

Anònim ha dit...

Passaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ara que mana el TRISTPARTIT i ja fa 5 anys, encara teniu la collonada de donar la culpa als demésssssssssssss.
Heu d'agafar RESPONSABILITATS, algo que mai heu sabut què és.
Sou uns impresentables i cada vegada jo i més gent n'estem fins la coronilla.