27 d’octubre 2007

MORI EL MAL GOVERN.No fa gaires anys, no prou per haver de recórrer a la memòria històrica, el Sr. Morlan deia coses com que no es podia culpar les empreses dels mals de les obres, doncs eren els politics qui tenien que vigilar-les, els responsables socialistes catalans demanaven dimissions per l’esvoranc de l'AVE a l’Aragó.

Ara ens tracten de convèncer que ells no tenen res a veure amb el mal Govern, amb els desastres que han representat el Carmel , el caos de l’aeroport o la crisi de rodalies.

Cert, tots el governs tenen problemes, però no tots actuen igual. Cal recordar quina era l’actitud dels avui tripartits, quan les nevades. Recordeu? les dues hores de discoteca de l’Artur Mas? Com les van magnificar!!!.

Ara volen que la culpa sigui de tots menys d’ells .. “Y dos huevos duros”. Esta contínua crisi només s’explica perquè són un mal govern. Són el problema i la condició del problema.

Un exemple, davant les males condicions de treball a l’àmbit de la sanitat, un coordinador va fer una carta critica i la va publicar a la Vanguardia. Va ser immediatament destituït. Com volen què les coses funcionen? Si al que avisa dels problemes el fulminen? El Carmel i ara rodalies troben l’arrel en la incapacitat d’assumir crítiques i discrepàncies. En el sectarisme. Tot l’esforç dels tres socis del mal govern va dirigida a evitar responsabilitats politiques. Tres són multitud, la coordinació un impossible.

No, la culpa no és dels politics és d’alguns politics, la culpa és del mal govern... i de la sensació d’impunitat. Si els fets ocorreguts a Catalunya fossin sota el mandat d’un altre govern cridarien a la revolta. Jo no crido a la revolta, no és el nostre estil, però si que ho vull dir clar: Mori el mal govern , el govern Montilla , Carod , Saura.

Els agitadors d’ahir, són els còmplices i conformistes d’avui. Mai, mai en la historia de la democràcia haviem tingut un govern tan mediocre.”Els gestors”, es deien ”. “Fets i no paraules”. Si l’andana caiguda fóra a l’Ampolla, encara ho pagaria l’alcalde, com és d’un ajuntament de color socialista, la culpa és de l'incert destí.

Generacions futures parlaran dels temps del desconcert. Jo no vull ser un covard testimoni de la decadència per això proclamo. “Mori el mal govern” Fem-los fora, a les urnes, però fem-los fora perquè sinó algú ens podrà dir: No vols tripartit?? No votes tripartit ?? Llavors t’aguantes.