26 de juliol 2007

13.000.


13.000

Tothom anuncia, celebra, publicita i difon el nombre, número, quantitat d’entrades al seu bloc. Les mil, les 10 mil, el milió i molt més. Hem de dir que el nostre és un bloc modest, quantitativament modest. Per això hem triat la xifra de 13 mil entrades, no és una xifra important, però si més no... té gràcia. Gràcies a tots els que heu contribuït a assolir aquesta xifra. Continuarem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona i endavant! la vostra rigurositat al tractar els temes, i les notícies contrastades i documentades us fan un dels referents "virtuals" del territori

Unknown ha dit...

Felicitats per la xifra. No compartim moltes idees però, en el fons sí que hi ha una cosa que ens uneix, el diàleg, un diàleg que ha de permetre discutir amb respecte de les coses que ens afecten i que ens interessen. Compartim o no el contingut, us llegeixo periòdicament i crec que és una de les formes de demostrar que cal treballar quatre anys comunicant i no només els darrers mesos de la legislatura.

Xavier Tomàs ha dit...

Felicitats Xavier i Paco pel bloc i per l'èxit de visites. Heu esdevingut el referent polític blocaire a les Terres de l'Ebre. Un model sens dubte a exportar.