14 de setembre 2007

SABATÉ- CLOS: UNA MANIOBRA DE DISTRACCIÓ:


Hem fet els nostres contactes, hem parlat amb fonts molt ben informades i estem en condicions d’afirmar que la proposta del senador Joan Sabaté és una maniobra de distracció, una manera de distraure l’atenció vers Alcanar i afavorir una negociació de reubicació de la planta al municipi de Vinaròs.

El senador Sabaté i el ministre Clos amb la famosa proposta al Senat aconsegueixen dos coses:
1a) Dir: si no la vol Vinaròs; poder anirà a Tortosa
2a) Insinuar: No és tan dolenta; nomes és un problema d’impacte visual
3a) S’obliga a l'equip de govern de Tortosa a posicionar-se en contra, a partir d’ara se’l podrà acusar d’haver renunciat a l’industria i la creació de llocs de treball.
De fet, segons les nostres fonts, mai ha existit ni tan sols la possibilitat del Catalunya Sud, com recorda el president de la Cambra de Comerç, aquestes propostes s’han de consensuar amb el territori; Josep Lluís Mora és va mostrar obert a conéixer-la amb més profunditat i analitzar les repercussions positives que podria tenir un centre d’innovació desenvolupament de les energies renovables, lligat a la planta.

Ara el proper moviment del ministre Clos, serà proposar un emplaçament alternatiu i una millora de l'impacte visual, garantint que totes les repercussions positives es quedin a Vinaròs i a la zona del Sénia valencià.

Recordem: Gran part de l'impacte negatiu és i serà per territori ebrenc, per tant té sentit la proposta del President de la Cambra de Comerç d’ubicar un centre de I+D, de innovació i recerca al nostre territori. Volem també recordar l’existència del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre.

Prou comèdia i més Govern

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L' Únic bó d'aquesta entrada és la foto de NO ENRON.La Ribera d' Ebre no la volia i la Terra AlTa tampoc.Un araebrediputat de CIU va votar en contra de L'ENRON com alcalde i com a president del consell comarcal.Haurieu de tenir una mica de memòria!

Anònim ha dit...

Sí pero ara la projecten a FAIO, a 100 metres de la Pobla de Massaluca i els únics que diem NO som el Consell Comarcal de la Terra Alta. Estem sols, ni plataforma, ni ERC, ni PSOE, Ni ICV, i el govern de la Generalitat xiula, passant de tot, és una vergonya i un escàndol

Anònim ha dit...

QUINA ES LA PART POSITIVA? I L'IMPACTE NEGATIU? PODEU CONSULTAR A LES VOSTRES FONTS?

Anònim ha dit...

LA PART POSITIVA SÓN LOS LLOCS DE TREBALL I LA POSIBILITAT DE RECERCA I INVESTIGACIO D'ENERGIES AIXI COM FUTURES INVERSIONS ,LA UBICACIO DE MÉS INDUSTRIA. lA NEGATIVA L'IMPACTE AMBIENTAL I VISUAL QUE ES QUEDARA MÉS PROP D'ALCANAR QUE DE VINAROS QUI NO CAL NI QUE DISCUTEIXI SON LA GENT DE CAMPREDO POS TOT ÉS UNA CORTINA DE FUM. NO CAL FONTS U TROBO D'UNA LOGICA IRREFUTABLE.