13 de setembre 2007

PROJECTE CASTOR. ENTESOS??


Joan Sabater, senador de l’Entesa, ha proposat “ situar la planta de gas al polígon Catalunya Sud”. El ministre Clos, ho troba bé: Considera, al marge del interès general, que “És un projecte de primer nivell, de incentivació econòmica per al territori”, crearà llocs de treball i “ efectes col·laterals molt positius”

Fa pocs dies veiem a membres de l’Entesa al Senat manifestar-se contra la planta prop d’Alcanar. Avui un senador de la mateixa Entesa ens proposa situar-ho prop de Campredó. El ministre del Govern avalat per l’Entesa es postula com mitjancer: Entesos?? O no Entesos??. Clos ha mostrat “ La seva disposició perquè la seva cartera faci d’intermediari entre les entitats locals i l’empresa canadenca Escal UGS i ajudar a aconseguir l’acord” Segons informa avui l’Ebredigital.

Les reaccions dels socis de l’Entesa no s’han fet esperar.
La nostra tampoc: No ens creiem ni la descoordinació, ni la innocència de la proposta . D’entrada , ja avui alguns ciutadans ens deien: “Home si ha d’anar a Campredó que es quedi a Vinaròs”.

Ho dèiem en un anterior post: Si ells volen no es farà, si es fa serà perquè voldran, n'hi ha exemples. Governen aquí i allà. En mans d’ells estè (de tots tres). Ja ho tenen clar, o a Campredó o junt a Alcanar amb petites correccions.

El govern i els grups que li donen suport són els responsables de la situació, no n'hi ha prou en desmarcar-se i anar a una manifestació. Els Governs, governen i han d'assumir responsabilitats. Si l’Entesa es presenta junta al Senat, junta ha de retre comptes. D’aquí dos mesos tornarem a veure’ls junts a les llistes, ara dissimulen. Aquesta política d'estar i no estar; de ser govern i alhora oposició, ser el policia i el manifestant, es nefasta per Terres de l’Ebre i per al país. El tres partits de govern han de donar explicacions. Són o no són Govern??.

Hi ha moltes preguntes a fer, a fer-se i a fer-los:

El projecte Castor, tenint en compte el que tarden en redactar-se, ve o no dels temps de Montilla com ministre?.

El tripartit té o no alguna opinió sobre aquest projecte i altres com el de Faió?. Aquestes són les previsions pel Catalunya Sud? Si no, quines són??.

Els membres de l’Entesa i els partits que donen suport als Governs: Es van passejar, van envair, els carrers de Móra la Nova, denunciant perills per la salut, efectes col·laterals nefastos amb un projecte de pareguda naturalesa. Pensen prendre com Govern, com diputats, com senadors, iniciatives parlamentàries, socials de pressió com les que van tenir el seu dia??

Ens tenien que caure les orelles, els efectes col·laterals eren catastròfics, les compensacions inexistents, els diputats, càrrecs i simpatitzants de CIU eren traïdors i venuts. Demanaran disculpes, almenys demanaran disculpes a la gent de Móra la Nova??.

En diriem moltes més, senzillament faran de Govern? Evitaran a la gent del territori la vergonya de què els representats del Govern es manifestin, contradictoris i impotents? Perquè, si la solució és que els que governen vagin a manifestacions; llavors, qui cony Governa? Llavors, de que cony serveix el Govern?

La culpa és de l’últim govern de debò, la culpa és de l’oposició. Com ja vàrem dir la culpa és del Cha Cha Chat . Entesos?? .

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui ha de demanar disculpes a la gent de Móra la Nova és el seu poc dialogant alcalde(CIU)

Anònim ha dit...

Anonim, si ? Tu creus ,dons jo anonim 2 te dire que el que es bo per Tortosa era Bo per MOra la Nova i es va perdre pera tots , molta demagogia i molta poca vergonya vA HAVER,Ara trageu. Era dolent per la Salut NO!! , Mentiders. Era dolent pel medi NO!!, Mentiders. És va envair un municipi en contra de la nostra voluntat: Si!!!, Dictadors!! Quin dialeg si vos vau ficar dins de casa a treuremos i dir-nos fill de puta a la cara.L'alcalde el vol la majoria del poble fa un munt d'anys , tu creus que aixó es fa sense dialeg. Vergonya , no cal que demaneu disculpes, pos molts no les volem. Volem justicia que es coneguen els poques vergonyes que per politica van mentir. Tu que vols xiquet??

poemes i lletres ha dit...

A mi, no em valen desqüalificacions entre els partits polítics. Visc a Font de Quinto i tinc dos fills petits. Aquesta gasificadora estaria poc més d'un quilòmetre de casa meua. Estic molt preocupat, seria l'enterrament de Campredó, poble que no tenim municipi. Ja us podeu tirar els plats al cap, el problema és nostre.

Anònim ha dit...

vos caura la cara de vergonya quan realment vos informesseu i sapigueu de que va el projecte, esta vegada haureu de sortir corrent del territori no per estar a favor d'un projecte ( TRASVASSAMENT ) si no per estar en contra i si no pregunta-li al teu cap Artur que n'opina....

Anònim ha dit...

Anonim de les 10 44, Tu has escoltat bé?. Lo projecta anava i va a VInaros i Tost es manifesten en contra , Ara uh Sr proposa Que vingue a Campredo. LO mateix que s'apuntava contra ENRON per que era un mal contra la salut, la vida i no se quantes coses més.LLavors era dolent lo que ara és bo Jo cerc que tot es més rerlatiu,ni tant dolent ni tant bo. Però ja prou de manipulacions, de plataformes, de mentires i d'amenaçes de fotre fora del territori a la gent per ser transvasista d'EnROn o anti, abans els deieu traidors per una planta a Mora ara voleu que ho siguin per denunciar les incongruencies del Govern, al final aixo té un nom es diu feixisme cotidia o pitjor recorda a Mao o a Pol Pot. Val?

Anònim ha dit...

Poemes i lletres, tens rao. Jo soc de l'Aldea i no se si es bo o dolent, no vindra segur aixó es queda a Vinaros , crec que tot és una comedia per fer tragar als d'Alcanar. Lo que si que tinc clar és que el govern és el responsable,l'oposicio ha de denunciar i exigir coherencia, estaras perdut lo dia que l'oposicio calle. Abans, tot era culpa del govern .. i ara també,o és al reves ara és de l'oposicio..i abans del govern, ai ai ai que molts mon donem compte de la demagogia d'aquells als que varem votar i no em refereixo a socialistes, per cert jo estic a favor de omplir CAtalunya Sud i de l'ìndsustria, Que voleu al Poligon?? una piscina , . Soc independent i de l'Aldea i celebro que aquestos de CIU denunciin les incongruencies, però los demano que no renuncien als seus plantejaments a favor del creixement i l'industria.

Anònim ha dit...

Que no quedaria bé LO CASTOR i L' ENRON al pitch and put de l' Ampolla?

Anònim ha dit...

si, al final la culpa com sempre és de CIU. Feu fÀSTIG....

Anònim ha dit...

Polla blava o roja o com vulges, cada cosa al seu lloc i en el seu moment, per quèé no es pot confondre una polla blava amb una de roja i no es poden ficar als mateixos llocs.Com bé dues saber. Aixi que al golf, golf, a la mar platges i als poligons industrials , industria. I al Govern , governants que governen i no los poques soltes que ni mana saben.

Anònim ha dit...

AL WEB AQUELL DE LA GALLINA AL MENOS MOS FEIEU RIURE UN RATO