16 d’agost 2007

ACCIDENT A L'AP-7.


Un accident a l' AP7 a l’alçada de l’Ampolla ha tallat el tràfic en sentit nord, resultat més de 10-15 km de cua. M’he trobat quan anava direcció Amposta, he vist l’embús a l'altre costat. La cua arribava més enllà de la sortida Amposta-La Ràpita: Al peatge cap avis d’accident; els cotxes entraven sense cap prevenció. Resultat: Cua, hores de nervis i... a pagar.

Em sembla immoral que no avisin , entenc que un accident és imprevisible però un cop es forma la cua, no pot ser que no avisin i deixin entrar el cotxes.

En alguns casos d’accident quan vaig ser delegat, vaig intervenir i coordinar els treballs d’emergències. Eren temps on la pregunta: On era el Delegat? estava a l’ordre del dia. Podria explicar alguna anècdota. Em quedo però amb el fet que és immoral que no s’aixequin les barreres en retencions o que no s’avisi abans d’entrar en cas d’accident i/o embús. És inacceptable haver de pagar.

Un altre dia parlarem dels peatges, de reivindicacions i del Govern. Ara, no,no cal.

3 comentaris:

Robert Bellaubí ha dit...

La setmana passada em vaig trobar amb un fet similar.

Jo anava dreeció Tarragona, i em vaig trobar amb el fatídic accident dels dos nens morts.

Abans de la sortida de l'Ametlla, el panell lluminós anunciava "precaució accident", al veure això, vaig pensar que podia haver un carril tallat, com a màxim, i que tot i segur trobar retenció, no hi hauria més problema. Doncs bé, tot just passada la sortida a l'Ametlla començava la cua. Fico la ràdio i sento que l'autopista estava tallada. Dues horetes esperant.

Què els costava ficar "trànsit tallat, es recomana sortir per l'Ametlla" o alguna cosa similar!!??

Res, a pagar i a esperar. Com deia l'Azmar: España va bien

Unknown ha dit...

En el tema d'autopistes us dono tota la ra�. El govern actual no ha sabut resoldre el problema que abans d'estar al govern denunciava. Com haureu vist, al meu bloc tamb� conto situacions que em vaig trobant.

Recordo una nit que venia de Barcelona, amb ganes d'arribar i entrar dins del llit, i em vaig trobar amb un accident abans del peatge del Vendrell. Vaig estar 45 min aturat, a les 23h, hora en qu� ja surt el cansament. Falten reflexos i posar mesures per quan passen coses aix� habilitar un carril de l'altre sentit de l'autopista, no nom�s quan la gent de la capital vol sortir o entrar a l'�rea metropolitana.

Segur que podem fer un bon recull d'experi�ncies a l'autopista.

Ebrediputats ha dit...

Fer un recull, ens pareix una molt bona idea. Sabem que el tema dels peatges és d’una solució complexa, ara bé mesures de respecte al ciutadà- usuari, són imprescindibles , com la que comentes de habilitar un carril , o la de informar abans d’entrar o la de no cobrar si no funciona el servei.