29 de juliol 2007

LA CAMBRA REIVINDICA


La Cambra de Comerç de Tortosa, REIVINDICA.

Josep Lluís Mora, president de la cambra tortosina reivindica el desdoblament de l’Eix de l’Ebre , l’estació intermodal de mercaderies, la navegabilitat i d’una manera valenta diu: “A les Terres de l’Ebre, afavorir els camps de golf, prioritari”.
Ens hi apuntem: “Les estacions d’esquí deuen estar on hi ha neu, on neva. Els camps de golf on hi ha aigua.” . Per què es poden fer 4 camps de golf a Port Aventura o als voltants de Barna.? I no a L’EBRE.?
Si s’aprofita l’aigua residual, de depuradora, si la depuradora i el camp ocupen regadiu o arrossar, la petjada ecològica menor és la del golf:
Consumeix menys aigua i contamina menys un camp de golf que 2 jornals d’arròs o que la mateixa extensió de regadiu..
Menys ecologistes i més ecologia. A L’EBRE aigua i desenvolupament són compatibles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu, en la seua magnànima potència, ens ha dat la Terra per a viure.
I segons el fabricant de la Biblia, Josias, va dir "creixeu i multiplique-us".
Però no va dir "multipliqueu els camps de golf, ni l'especulació immobiliària, ni la rentada de diner negre (que és aquell que te procedència proudolenta).
També Déu, el misericordiós, va donar ulls, orelles i boca a l'home. Però, no ens va obligar ni a mirar i veure, ni a escoltar i entendre, ni a parlar i dir frases amb sentit.

Lo "simplisme" en la determinació de "màximes" sol anar parell o amb els interessos personals i la manipulació o en la "justesa de gambals".

Resumint. Si fosses periodista i li passesses una "gacetilla" així al teu cap de redacció és evident on faria cap, o cul.

Res Sr. Mora. A patinar-la de gust i a continuar dient bajanades.

....

Ai! Li recomano la nova Biblioteca de Tortosa on es podrà informar, amb qualitat, del tema.

Bonus golfus et puttus!


La piloteta foradada que vola i vola entre pijos, euros i audis

Anònim ha dit...

justets de gambals.Hostia tu un Nobel d'esquerres? cosa rara rara rara rara....

Anònim ha dit...

No sé si jugar a golf és de "pijos" o no, però el que avui he vist és una colla de joves, de més de 21 anys, als qui havia vist tantes vegades amb la camiseta del nus de la plataforma antitransvasista de l'Ebre, que hi jugaven i s'ho passaven bomba. Deu ser que els joves, en estat natural, sense consignes ideològiques imposades, reivindiquen i practiquen el dret a l'oci sense sentiments de culpa. O potser és que eren uns Pijos progres ara i abans.