16 de juny 2007

LA GAVETA DEL PARLAMENT.




Els diputats disposem d’una gaveta a l’entrada del Parlament, els uixers l’omplen amb el correu, les comunicacions, la publicitat etc... L’últim dia de Ple, ens varem trobar tots un díptic publicitari d’un consulting de “La universidad Pontificia de Comillas”. Poca broma. Deia “ Si creías que habían terminado las elecciones...., Preparate para las generales”. ( Adjunt, publico el document aquí al bloc).

Ja al Ple el meu amic Carles Pellicer, ha aparedat a Carod-Rovira. Carod ha perdut els nervis i se l'ha vist agressiu, un xic fora de to.

Comentari cap Carles Pellicer per part d'un diputat dels d’un altre món és possible: “No feia falta aparedar-lo tant, és un home acabat”. Resposta de la bancada tri- amiga: No, no acabat, no. És un home no començat.

Jo penso: Diran que al Parlament no hi ha diputats brillants. Els hi ha, però ho dissimulen.

Tornant a casa, la ràdio que val la pena escoltar,RAC 1, comenta les declaracions de Puigcercòs i la resposta de Carod, l’un es postula de líder, l’altre l’envia a Madrid recordant-li que els millors resultats “Des de la república, els ha aconseguit ell: El Carod”.

Em fico la mà a la butxaca, miro el díptic de la Universidad Pontificia Comillas (poca broma). “Preparate para las generales” diu, i tant si es preparen, i tant. A hores d’ara per ERC, si no es desmarca pinten bastos i ho saben. Algun diputat brillant de la bancada tri- amiga diria : “Són un projecte no començat”.

Lo dit, ERC no es desmarca. Pinten bastos.