25 d’abril 2007

ELECCIONS MUNICIPALS, LLISTES I LLESTOS



Ja s’han publicat les llistes de candidats, dels diversos partits, que concorren a les eleccions municipals. A les Terres de l’Ebre CIU presenta llistes a tots els municipis excepte a Rasquera, també a les EMDs , Jesús i Muntells. Tornem a ser la federació amb més implantació i ho hem fet estan a l’oposició i sense amagar les sigles.

Hem fet acusacions de pràctiques clientelars, dels partits del govern, alhora de confeccionar les llistes, ens reafirmem i no entenem les respostes dels partits del govern. Ho neguen i després ho afirmen dient i “tu més. Recomanem que feu una pràctica saludable, mirar on treballaven, on treballen i on treballaran, candidats/ates , familiars, aplegats i/o concomitants de tots els partits. Les Xarxes de l’Ebre, fan i faran historia. Salut companys, ser d’esquerres tot ho justifica.

Encara no ha començat la campanya electoral però ja és hora de fer alguna reflexió. A les eleccions municipals també es vota la composició dels Consell Comarcal i de les Diputacions. Els pactes post - electorals també afectaran a aquestes corporacions. El PSC ja ha fet pública la seva estratègia de copar les 4 diputacions. Que farà ERC? Ja no és la pregunta del milió, esta devaluada, ja quasi tots sabem la resposta. Que ho diguin abans d'anar a votar, perquè a molts de pobles ens podem trobar que aquella força política o candidat, amb poca representació al poble acabi amb molt de poder a la diputació o consell comarcal. Ens podem trobar que volent votar a Fulanito acabis fent fort a Zutanito, no només al poble també fora del poble. Pregunteu, pregunteu i reflexioneu no sigui que votant ERC doneu Diputació i/o Consell al PSC i/o Iniciativa, o a l'inrevés. Legítimament, cert. Més legítim és que ho avisem per davant. O NO?