23 d’abril 2008

INCOMPETÈNCIA MANIFESTA



Segona reunió, vespra de Sant Jordi: Alcaldes amb Baltasar.

Ens trobem davant un decret. Dat i beneit. M’impressiona la claredat i precisió de Toni Borrell alcalde de Miravet. M’emociona el sentiment i contingut de l’alcalde de Rasquera. Certament no tot són coincidències. Però estem al mateix “barco”i embarcats.

No és que ens sentim enganyats, ens continuen enganyant. Sense vergonya, sense miraments.

No es cert que els alcaldes, que la gent que les Terres de l’Ebre siguin insolidàries. Ni tant sols és cert que les posicions siguin tancades. Es plantejen temes com la regressió, la subsidència, el cabal ecològic, les necessitats dels petits pobles .

Preguntem que fem allí, si per decret les coses estan fetes. Com poden vindre a “bou passat” i sense més possibilitat que acatar. Què volen de natros?? una “adesión inquebrantable”. Mando firmes.

Demanem, que no sens segueixi titllant d’insolidaris, de trencar la cohesió del País. Jo particularment, pregunto quina possibilita d’al·legar, esmenar , introduir garanties tenim. Ni una. Li dic conseller: No sense acord territorial, no sense un organisme que ens doni veu i clau, no sense un Guggenheim al Delta, no sense re-equilibri territorial o no sense Vegueria .

No m’atreveixo a dir no sense un CPIDE. No m’atreveixo a preguntar per què el van dissoldre?? No val la pena preguntar que passa amb la comissió de la sostenibilitat i les seves previsions.

Resposta. No hi ha negociació. Ell, Baltasar, només representa una part del govern i no es negocia. No pot, ni vol, ni ho tenen previst.

Són ells "els radicals" els que no volen negociar, els que ens han enganyat. Surt una publicació de març que demostra que l’interconnexió estava prevista i “publicada” quan encara negaven, predicaven el Segre.
Què estem fent aquí ??

Sé que demà, els mitjans de comunicació afins al govern diran que sóm insolidaris, que no donem a “Barcelona ni aigua” . Els mateixos que fa uns anys feien a Manolo Tomas heroi i titllaven a CIU de traïdors. Guerra passada, però són ells els que s’obliden de les seves al·legacions, de les seves exigències, de les nostres garanties. Volen fer veure que som uns radicals insolidaris. La realitat és que són uns mentiders totalitaris. Ells no volen ni parlar, ni negociar , ni dialogar, són uns incompetents que es refugien en la seva incompetència.

Són tan incompetents que ni han previst la possibilitat d’un acord. El conseller nega per dues vegades aquesta possibilitat. Llavors què fem aquí- què fèiem allí a la reunió?? Comèdia.

Montilla surt a TVE··3 i ni copiant aprova. Les Terres de l’Ebre volem parlar, ells no volen escoltar. M’indigna.

Incompetència manifesta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Referent a la incompetència de Montilla, què dir!
Només em faltava la seva felicitació per sant jordi. Us la reprodueixo:
-----------------------------------
Benvolguda,
Benvolgut,

Demà torna a ser Sant Jordi. Una diada que Catalunya celebra de manera especial, des de
fa molts anys, amb llibres i roses.

Juntament amb aquesta nota, em plau de fer-te arribar una animació sobre els orígens i
el significat de la festa. Et convido a enviar-la com a felicitació.

http://www.gencat.cat/catalunya/santjordi/felicitacio/2008/index.html

Que tinguis un bon Sant Jordi!

José Montilla
President de la Generalitat
-----------------------------------
Ara ha descobert la festa de Snt Jordi, i, com a bon president, ens transmet la seva cultura i ens demana extendre-la. Quina vergonya!!

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim vergonya!!! la que deu de sentir la gent que els va votar.... Perquè esta clar que això sembla con""".Millor que no ho digué.
Però, penso, amb tota aquella gent, que els va votar, que deuen pensar ara? I no és per res, però vaig sentir al Mas que ho deia si sumen pactaran, i tan! quanta raó tenia, i té, ells passi el que passi, mentint a la gent, i si cal dient el contrari de fa anys, i el més greu, el contrari del que anaven dient fa poques setmanes, la qüestió és continuar Governant, fan el que els hi sembla, si tenen que venir al territori, a misses dites, per parlar de l'aigua i venen, però ho fan d'amagat a l'última hora quan no hi ha res que negociar, i el que és més fort, no volen admetre res, no volen les manifestacions, que ells varen crear i no volen que ningú digué res.
Quina vergonya, quina pena de gent, quina poca estima pel País, ens convertiran amb el riure Europeu a aquest pas, em cau la cara de vergonya no es mereixen res, i evidentment no podem continuar així.
Època de crisi, i aquests ens acabaran d'esguerrar tot el que havíem aconseguit sense governar mai a Espanya. Manen els mateixos.... però amb diferents collars, i Catalunya va perden poc a poc, fins quan em d'aguantar?.

Pocahontas

Anònim ha dit...

Ja t'ho dire jo el que pensen els que els van votar....res de res, no pensen i la prova la tens que despres dels temes energetics,rodalies,esboranys etcetc.. els tornen a votar,son massoques tenen el que es mereixen.

Anònim ha dit...

Els votants d'esquerres sembla ser que no pensen, estan adoctrinats: ells tenen la raó històrica, la veritat absoluta, i això ho justifica tot.
Falsegen fins i tot el què es obvi fins al punt de què si han de veure blanc el què és negre, ho veuen. En això consisteix la tècnica del doblepensar.
Comensen a utilitzar el doble llenguatge (el que abans era un transvasament ara ja no ho és) com en la neollengua.
Ja han creat el ministeri de la igualtat, els pròxims seran els de la veritat, el de la pau i el de l'amor.
I només hi ha un per què? Perpetrar el poder del Partit.

Anònim ha dit...

Endevina,endevinalla,
Quin és el partit progressista, catalanista i d'esquerres?
Una pista....

Viva España!
Viva el Rey!
Viva la Guardia Civil!