23 d’abril 2008

TERRES DE l'EBRE: MONTILLA I EL DELEGAT.

Aquest mati a TVE· 3 , Montilla feia un parrell d’afirmacions que afectaven al Govern a Terres de l’Ebre.

Afirmava que tot, TOT (repeteixo) el govern era corresponsable de l’acció de govern (obvi), que tots ( repeteixo) TOTS els consellers estaven d’acord i que a més els tres partits defensaven al Parlament la mesura amb votacions unitàries.

Altra cosa deia, era el que dirigents de partits facin al territori.
Certament el que no ha quedat ben parat a estat El Delegat del govern a Terres de l’Ebre. En paraules de Montilla: "En un càrrec ningú està per obligació, pel que quan s’està en desacord o no es pot donar suport a la decisió del govern és normal que hagi de deixar el càrrec.”

Segons informa e-noticies, “Montilla insta a dimitir el delegat de les Terres de l’Ebre”
No sóm ningú per defensar al delegat, la nostra opinió l’hem deixada escrita aquí al bloc però la veritat és que no sé qui surt més mal parat un Delegat que no creu o un President que no mana. Perquè si un President creu que un Delegat no defensa al Govern ja sap el que té que fer. No ho farà, ja que això sí que podria representar una veritable crisis de Govern.

Conclusió: Qui dies passa anys empeny , són més importants les cadires que l’aigua o que l’acció de govern. Maniobra de la confusió. Un govern que no governa , uns manifestants que governen, un president que no mana, un delegat que no creu.

2 comentaris:

emigdi ha dit...

A mi, em sembla molt bé que el delegat no cregui, em preocuparia que fos el cas contrari. I no és una qüestió de defensar un delegat d'un partit determinat, ni molt menys. Senzillament crec que Lluís Salvadó té tota la raó del món d'oposar-se a aquesta obra del PSOE. Jo no crec que sigui una obra del govern català en conjunt, com tampoc no va ser-ho la de Bracons, en la qual el PSOE va tirar via recta. el PSOE és sempre deslleial, i ara encara més ja que la ciutadania ebrenca i catalana els va donar llicència per fer el que vulguin, i ho estan fent. Si Lluís Salvadó dimiteix, els grans beneficiats seran els del PSOE comarcal, que, malgrat l'engany, arribaran a tocar novament el màxim poder. Per desgràcia, la política catalana és l'art de tirar-se els plats un partit català contra un altre, i fer llenya contra l'adversari polític. Mentrestant, l'únic amo i senyor de la política catalana és el PSOE. A mi, m'agrada que Lluís Salvadó no s'aliniï amb la política psoecialista.

Anònim ha dit...

Jo fins sentir avui a l'Honorable també volia que dimitís el Delegat, però si ara resulta que al Generalisimo resulta que ara li molesta millor que es quede, si es tant valent que el foti fora