02 de febrer 2010

PICAR PEDRA



El portaveu socialista Sr. Zaragoza, va fer fa un parell de dies unes declaracions que em van cridar l’atenció. Venia a dir que “hem estat molts anys picant pedra, ara ens toca governar en solitari, ens ho hem guanyat”. Us he de confessar que la expressió picar pedra em va molestar.


Zaragoza, Montilla, el tripartit picant pedra? Us ho imagineu? De què estava parlant? La veritat és que el fet de picar pedra, no me l’imagino ni per a nosaltres, que estem a l’oposició. En tot cas hem treballat més o menys, dur, amb voluntat, com millor hem sapigut, però qui ha picat pedra en aquest país són els milers de treballadors que dia a dia s’aixequen i van al treball sense saber que és un cotxe oficial, sense que mai els i fiquen un micròfon davant la boca per fer declaracions, per poder dir la seva.

Qui pica pedra són els milers de ciutadans que pateixen la crisi, els milers d’empresaris que treballen sense horari per tal de salvar la seva empresa. Picar pedra no és el senyor Zarazoza ni el Sr. Montilla, aquests no saben el que és picar pedra. I he de confessar que potser jo tampoc, però per respecte a la gent que pateix la crisi, no se m’acudirà dir una tonteria tan gran com la del senyor Zaragoza. Suposo que a ell tot això no li importa, ja està acostumat.