23 de desembre 2007

BARÇA: O, REAL MADRID : I



No puc resistir la temptació de comentar-ho. El Barça perd a casa contra el Real Madrid i em comenten al bar: Com vols guanyar si presideix Montilla.

Sí, ja sé que és irracional, que no té res a veure, però ja ho vaig comentar l’any passat, Montilla a la Llotja.... malament.

Un comentari em crida l’atenció diu: Aquest home no tindria que estar aquí, no és del Barça i porta mala “estrugança” ; no li demanem que faci res per Catalunya només caldria que no faci res en contra.

En fi, vist el resultat del partit i les seves presions (de Montilla) per evitar la negociació dels pressupostos amb CiU, per si de cas l’any que ve millor que no sigui.

Poder.... no és tant irracional com sembla això. Que li pregunten a un ex- president del Barça... Xavier Sala Martín

BON NADAL


BON NADAL PER TOTHOM

BON ANY 2008








M’escriu l’amic Robert Bellaubi per felicitar-nos el Nadal i a la vegada per recordar-nos que val la pena compartir la felicitació a través del Bloc. Té raó, cal compartir tradicions i bons desitjós amb els amics, amb tots aquells amb qui a lo llarg de l’any compartirem preocupacions i esperances; amb aquells què de posicions diferents compartim el desig d’un món o d’un petit espai millor per tothom. Això; Bon Nadal i millor any.