21 de juliol 2009

LES MENTIDES D'UN PRESIDENT.

Fa uns dies, en un moment de la insulsa i poc incisiva entrevista que la Mònica Terribas li feia al President Montilla, va sortir la famosa reivindicació de la Cambra, del Sr. Miquel Valls. Els 3800 milions. La reivindicació no era 3800 milions el quart any. Era el primer any, el 2009. Mònica Terribas, en un dels pocs moments que va contradir al President li va voler fer notar. Ell ho va negar. Va dir : “consulti vostè les hemeroteques” . Minut 7 de l’entrevista a la carta.

Doncs bé, va mentir. Les hemeroteques ho certifiquen. Aquí ho teniu. Reclamaven 3800 milions a efectes del 1 de gener de 2009.


































Una petita mentida? No, una de les moltes mentides de l’entrevista i de la propaganda Tripartida. Per exemple: On és a l’acord l’agència tributària?

És habitual que tant el President Montilla, com els consellers menteixin als mitjans i al Parlament. Què no faran els pamflets del tripartit??

Un altre exemple. El conseller Huget atribuïa a CiU , a la negociació d’Artur Mas l’ambigüitat o la mala redacció de l’article que feia referència al principi d’ordinalitat contingut a L’Estatut. Aquest article esta redactat tal i com va venir del govern. És un article redactat a proposta del tripartit, tal com el va defensar el conseller Castells i sense cap variació.

Aquesta manca de responsabilitat, el recurs permanent de la mentida forma part de l’ADN del tripartit. És una vergonya , però així és; el President i els consellers menteixen sistemàticament.

UN MALSON . DOL PELS BOMBERS I PER LA TERRA ALTA


Comento amb Xavi Pallarès la situació a Terra Alta, dolor i impotència: Dolor pels bombers morts, impotència per l’incendi. Com ex Delegat del Govern, solidaritat amb alcaldes, bombers i afectats. Com alcalde i Diputat afectat, apretar les dents i continuar. Ànims, sembla que la meteorologia pugui canviar i ajudar. No sé, no sabem que més dir.

A Arnes eren festes. Arnes, Horta, tota Terra Alta està de dol. Copsem la impotència, la ràbia i el dolor. Un condol pels bombers, un record pels que es sacrifiquen i treballen contra el foc. No tenim paraules. Un Silenci pels bombers morts, un preg pels ferits.