27 de març 2007

.......I EL MAL VINGUÉ D'ALMANSA.

Faig un tour per alguns dels blocs que més visito, els dels amics Toni Vives, Emigdi Subirats, tinc el plaer de connectar amb Carme Laura.
La meva jove amiga el dia 25 escrivia:
El cóc del diumenge.... ve d'Almansa:
Cançó popular.
No em maten per ser traïdor, ni tampoc per se cap lladre,
sinó perquè he volgut dir que visca tota la pàtria.

............................ i el mal vingué d'Almansa


Toni Vives, m'assabenta que el jutge instarà el tancament de les emissores de TV3 al País Valencià, el dia..... 25 d'abril, commemoració de la Batalla d'Almansa!!!
Emigdi m'informa del manifest contra el tancament de TV3 a Valencia.
Dema el nostre grup preguntarà al Parlament en la sessió de control al Govern per aquesta qüestió.
Un esforç, un petit esfroç per aconseguir-ho i obligar a Montilla i Clos... ells, que podent no van fer, al contratri van desfer. Obligar-los, deia,a defensar la pàtria.
Aquesta pàtria que no parteix l'Ebre, ni el riu Sénia. Aquesta tan nostra terra, de la que "natros", la gent de les Terres de l'Ebre sóm la prova vivent d'una sola llèngua, d'un sol poble.
Visca la pàtria.

Servei de Ginecologia a Gandesa


Els Ebrediputats vam presentar una Proposta de Resolució en la Comisió de Salut, del dia 22 de març. Amb aquesta Proposta, instavem al Govern a possibilitar la continuació del servei de ginecologia a l'Àrea Bàsica de Salut de Gandesa, procedint a la contractació i reincorporació dels professionals de ginecologia necessaris per garantir un servei d'acord amb les necessitats de la població. Al mateix temps, també l'instavem a garantir, d'acord amb les reivindicacions dels ajuntaments i Consell Comarcal de la Terra Alta la continuïtat de tots els serveis assistencials necessaris a al Comarca.



Per a la vostra informació, us adjuntem la intervenció de Francesc Sancho defensant aquesta Proposta:


El Govern no va aprobar aquesta Proposta de Resolució. No farem comentaris. Vosaltres mateixos podeu opinar.