01 de març 2007

Nous centres educatius? pregunta des de Fil Directe

Aquest matí ens ha arribat un correu electrònic, al nostre apartat FIL DIRECTE, des d'on la gent pot portar les seves inquietuds al Parlamanet a través dels Ebrediputats.


Aquesta persona, (per norma evitarem difondre dades personals o que identifiquin al nostre fil directe), ens ha demanat si podiem preguntar oficialment al Govern sobre la notícia apareguda als mitjans de comunicació, en que deia que el Departament d'Educació preveu noves construccions d'escoles a diversos municipis de les nostres Terres, ja que dubta de la seva realització, havent vist precedents similars darrerament, i recordant que anem de cara a unes municipals, i que aquesta notícia podria ser electoralista.



Avui mateix, els Ebrediputats hem formalitzat una pregunta referent a aquest tema. Esperem la resposta. Per supost, nosaltres volem que es portin a terme aquestes actuacions, i per això insistirem al Govern i vetllarem pel seu cumpliment. Aquesta és la nostra feina, i així la farem.














El Departament d’Educació, ha anunciat que ja té a punt el Pla d’obres per als pròxims quatre anys a les Terres de l’Ebre,



  • Quines són les previsions d’aquest pla per a tots els municipis de les Terres de l’Ebre?

  • Quines són les dades demogràfiques dels municipis de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre que justifiquen aquestes previsions?

  • Té el Departament d’Educació previst el pressupost i el cronograma d’execució d’aquestes obres?

  • Té el Departament d’Educació prevista la disponibilitat de terrenys per du a terme aquestes obres?

  • Tenen coneixement tots els ajuntaments afectats pel projecte o pla que s’anuncia a través de la premsa?

  • Té a veure amb aquest anunci la propera contesa electoral? En cas negatiu, quina és la causa de divulgar ara la previsió d’aquestes obres?

  • Garantirà el Departament d’Educació que els centres anunciats es faran en els propers quatre anys?